Alcaldia

Benvinguda de l'alcalde

El dia 13 de juny de 2015 vaig ser elegit alcalde de Dosrius, municipi d’una gran bellesa paisatgística i natural, que compta amb un ric patrimoni arquitectònic i un considerable dinamisme cultural, esportiu i associatiu, gràcies al treball que porten a terme les diferents entitats del poble.

Aquesta eina d’informació i comunicació que teniu a les vostres mans ens permet tirar endavant un dels desitjos i objectius del nou equip de govern, el de gaudir d’un ajuntament més obert, més participatiu, per això volem aprofitar tot el que les noves tecnologies posen al nostre abast, per a properament renovar i modificar aquesta pàgina web, amb la finalitat que sigui un canal obert a totes les vostres opinions, suggeriments i iniciatives, alhora que també volem fomentar la transparència i l’eficàcia en la gestió municipal.

Per tant, aquest serà un espai d’informació que us permetrà conèixer la gestió administrativa, el treball que es fa des de les diferents regidories i àrees, però també servirà per conèixer la història de Dosrius o les activitats i esdeveniments que tenen lloc al municipi. Al mateix temps, serà també un espai de comunicació, ja que estem davant d’una eina de participació ciutadana, que us permet fer les aportacions i suggeriments que considereu convenients.

Aprofiteu, per tant, aquest canal d’informació i comunicació, que teniu a les vostres mans, que us dóna l'oportunitat d'estar en contacte directe amb l’Ajuntament de Dosrius.

Amb els millors desitjos de cooperació i col·laboració, rebeu una cordial salutació.

Marc Bosch de Doria
Alcalde de Dosrius


Segueix l’alcalde @boschimanusTwitter / Facebook / Instagram

  • No s'han trobat resultats.

Contacta amb l'Alcalde

Avís legal

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina. L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

Darrera actualització: 20.02.2018 | 09:23
Darrera actualització: 20.02.2018 | 09:23