L’Escola Castell de Dosrius s’incorpora al projecte Cultura Emprenedora a l’Escola

Divendres, 19 d'octubre de 2018 a les 00:00

L’Ajuntament i el centre van de la mà d’aquest projecte educatiu impulsat per la Diputació que simula la creació, organització, gestió i tancament d'una cooperativa escolar de la qual formen part un grup de 55 alumnes.

L’Ajuntament de Dosrius i el teixit escolar municipal treballen conjuntament per la promoció i impuls de l’emprenedoria i la innovació entre els alumnes i estudiants dels diferents centres educatius de la vila.  Per tot plegat, el consistori i l’Escola Castell de Dosrius s’han adherit per primer cop enguany al projecte ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’ (CuEmE) que organitza la Diputació de Barcelona amb la col·laboració del Consell Comarcal del Maresme i el consistori.

El projecte CuEmE té com a objectiu desenvolupar entre els alumnes de cinquè de primària de l’Escola Castell de Dosrius els valors, hàbits i les capacitats claus vinculades a l’emprenedoria. Per tot plegat, es portarà a terme durant tot el curs i simularà la creació, organització, gestió i tancament d'una cooperativa escolar de la qual formen part un grup d’un total de 55 alumnes. Així, el producte final que desenvolupin les cooperatives s’exposarà a l’Ecofira 2019.

A través d’aquest treball, els estudiants aconseguiran desenvolupar les seves capacitats emprenedores, establir una connexió entre el treball i l’escola, aprendre de forma transversal i formar-se en un context creatiu i lúdic.

Eduard Vila, regidor d’Educació, explica que el CuEmE “és un projecte amb molt potencial formatiu, amb molt camí per recórrer i molt motivant tant per als alumnes com per als pares, mares i equips docents.

Amb aquest projecte, l’Ajuntament de Dosrius posa de manifest el seu ferm compromís amb les escoles del municipi i amb la Diputació de Barcelona amb qui manté una estreta relació de col·laboració en l’impuls de projectes i activitats dirigides a fomentar l’emprenedoria i l’èxit educatiu.

Darrera actualització: 19.10.2018 | 09:13