Agenda

 • Cartell de la Festa Major de Dosrius Festa Major de Dosrius Del 29 d'agost al 1 de setembre de 2019 (De 18.00 h a 23.00 h)

  El mes d’agost és sinònim de festa a Dosrius, Canyamars i Can Massuet del Far. I és que aquest és, per antonomàsia, el mes de les festes major dels tres nuclis. Per tot plegat, enguany l’Ajuntament ha dissenyat un ampli i ambiciós programa d’activitats per a totes les edats amb l’objectiu de commemorar la Festa Major amb tots els veïns i veïnes.

  Sílvia Garrido, alcaldessa de Dosrius i regidora de Cultura, convida a la ciutadania a participar activament de tots tres esdeveniments i explica que tots tres nuclis mantenen una identitat pròpia que es plasma clarament en cadascuna de les tres festes majors. La Festa Major, doncs, es una oportunitat per aprofundir en l’agermanament i la cohesió entre tot el nostre municipi i gaudir plegats de les nostres tradicions, costums i singularitats”.

  Una Festa Major segura, respectuosa i inclusiva

  Una de les grans novetats de la Festa Major 2019 serà la instal·lació d’un Punt Lila per informar i assessorar la ciutadania en la prevenció de situacions de violència masclista o LGTBIfòbiques, així com atendre i acompanyar les possibles víctimes d’agressions sexistes perquè tothom pugui gaudir de la festa amb seguretat, llibertat i respecte.

  Serà, per tant, un espai d’informació, assessorament i, si cal, d’activació del circuit d’actuació en cas d’agressió.

  Pep Lladó dissenya la portada de la Festa Major

  Com ja és tradició al llarg dels darrers anys el disseny de la imatge de les festivitats ha anat a càrrec d’una personalitat del municipi, que n’ha cedit els seus drets de reproducció al consistori. En aquest cas, es tracta del polifacètic artista, músic, escriptor i pintor local Pep Lladó; a qui l’Ajuntament felicita per l’originalitat de la seva creació i posa en valor el seu compromís demostrat novament amb la vila.

  L’obra desprèn en els seus traços la música i sensibilitat pròpies de Pep Lladó, que a través d’aquest cartell ha volgut crear una imatge amb acrònims que de ben segur serà perceptible per als veïns i veïnes de la vila. Així, dins una visió minimalista, l’artista vol potenciar amb el seu dibuix el sentiment de pertinença a un col·lectiu i la peculiar constitució del municipi, format per un total de tres nuclis.

 • Fotografia de la Trobada de Puntaires celebrada a Dosrius l'any 2018 XXV Trobada de Puntaires Diumenge, 15 de setembre de 2019 (De 10.00 h a 13.00 h)

  L’Associació de Puntaires de Dosrius, amb la col·laboració de l'Ajuntament i de la Colla Gegantera de Dosrius, organitza aquest 2019 una nova edició -la 25a- de la Trobada de Puntaires; amb l'objectiu de donar a conèixer aquesta manualitat tant als veïns del municipi com a les noves generacions.

  La trobada es durà a terme el diumenge 15 de setembre, de 10 h a 13 h, a la plaça del Comú; i en cas de pluja l'esdeveniment es traslladarà al Poliesportiu de Dosrius.

  Aquells qui hi assisteixin hi podran trobar associacions vingudes de diversos indrets de Catalunya; però, principalment de pobles i ciutats dels voltants del municipi. Així, durant el matí es durà a terme una exhibició d’aquest art centenari i de les diverses tècniques i modalitats que n’existeixen per part de tots els participants. A més, també s'oferirà un espai per a l'intercanvi d'impressions i experiències o per a adquirir material (boixets, patrons...) a les diverses botigues especialitzades que hi haurà habilitades.

 • Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor Visita de l’Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor Dimecres, 18 de setembre de 2019 (De 10.30 h a 13.00 h)

  L’Ajuntament de Dosrius i la Diputació de Barcelona organitzen dimecres 18 de setembre (de 10.30 h a 13 h) una nova visita al municipi de l’Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor. El servei és gratuït i s’instal·larà a l’aparcament ubicat davant del consistori.

  Allà, tècnics de la Diputació de Barcelona atendran de manera personalitzada als veïns i veïnes que ho requereixin en aquelles qüestions o dubtes relacionades amb l’àmbit del: 

  • Consum
  • Comerç
  • Drets dels consumidors
  • Compra lloguer habitatge
  • Serveis Bancaris
  • Vehicles
  • Etiquetatge i garanties productes
  • Serveis post-venta
  • Assegurances
  • Viatges
Darrera actualització: 29.05.2017 | 13:42
Darrera actualització: 29.05.2017 | 13:42