Agenda

 • Dosrius reivindica la igualtat i el feminisme Dia Internacional de les Dones Del 6 al 8 de març de 2020 (De 00.00 h a 23.59 h)

  Un any més la commemoració del Dia Internacional de les Dones, el 8 de març, es viurà d’una manera especial a Dosrius. L’Ajuntament i l’Escola Castell de Dosrius han sumat esforços per organitzar diverses activitats per reclamar la igualtat real entre dones i homes i per reivindicar els valors del feminisme.

  Sílvia Garrido, alcaldessa de Dosrius i regidora d’Igualtat, explica que “esperem que tots els veïns i veïnes participin dels actes i contribueixin a transformar la nostra societat, fent-la igualitària i on les dones prenguin el protagonisme que tant de temps se’ls ha negat. El 8 de març és un dia de conscienciació i també de lluita, tot i que esperem que amb el pas dels anys ja no ho sigui més”.

  Tot seguit trobareu tots els actes que s’organitzen:

  • Divendres 6 de març, a l’Escola Castell de Dosrius, xerrades-entrevistes amb dones pioneres al Maresme: les entrevistes partiran d'un treball previ sobre el paper de la dona a la societat i sobre les invitades, i posteriorment es farà un treball sobre el contingut de les xerrades.
  • Divendres 6 de març, a l’Escola Castell de Dosrius, llaçada humana: els alumnes es reuniran al pati per fer un gran llaç morat de persones, tot sostenint cartolines o amb les mans pintades, i composar una foto conjunta que transmeti el seu suport al Dia Internacional de les Dones.
  • Divendres 6 de març (18 h), a la Sala de Plens de l’Ajuntament, xerrada de seguretat ciutadana: sessió informativa a càrrec de la Policia Local i el cos de Mossos d’Esquadra amb consells de seguretat per a prevenir robatoris en domicilis.
  • Divendres 6 de març (21 h), a les Antigues Escoles de Canyamars, primer Sopar de Dones: l’activitat té un preu de 5€ per persona i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament a les oficines municipals o trucar al telèfon 93 791 80 14.
  • Els dimecres (19.15 h), a l’Antic Ajuntament, programa de reducció de l’estrès basat en el mindfulness: taller de vuit setmanes que té com objectiu reduir l’ansietat i millorar l’atenció, la concentració, la presa de decisions o l’autoregulació emocional, entre d’altres. Per a participar-hi cal inscriure’s prèviament a les oficines municipals o trucar al telèfon 93 791 80 14.

   

 • Policia Local i Mossos d’Esquadra traslladaran als veïns consells de seguretat per a prevenir robatoris en domicilis Sessió informativa sobre consells de seguretat per a prevenir robatoris en domicilis Divendres, 6 de març de 2020 (De 18.00 h a 20.00 h)

  La Sala de Plens de l’Ajuntament de Dosrius acollirà divendres 6 de març, a partir de les 18 h, una xerrada informativa sobre els principals consells de seguretat davant de robatoris a l’interior dels domicilis. La sessió anirà a càrrec de la Policia Local i del cos de Mossos d’Esquadra i compta amb la col·laboració del consistori.

  L’objectiu principal d’aquesta trobada, oberta a tota la ciutadania, és incidir en el paper clau que desenvolupa la col·laboració ciutadana en l’agilització de la tasca i la resposta policial i en la detecció i prevenció de possibles casos de robatori.

  La xerrada informativa s’emmarca en la voluntat de l’Ajuntament de nodrir amb noves actuacions de sensibilització ciutadana el pla d’accions executat per la Policia Local i els Mossos d’Esquadra sobre el territori per tal de detectar i prevenir els robatoris.

 • Descobreix el centre logístic d’Amazon al Prat de Llobregat Visita al centre logístic d’Amazon al Prat de Llobregat Dimecres, 11 de març de 2020 (De 07.30 h a 17.00 h)

  L’àrea de Gent Gran de la Regidoria de Serveis Socials organitza el mes de març una nova proposta en el marc del programa de sortides de proximitat de “Els Localets”. Es tracta d’una sortida fins al Prat de Llobregat per a conèixer el centre logístic que la multinacional Amazon té habilitat en aquesta demarcació.

  La sortida tindrà lloc el dimecres 11 de març i consistirà en una visita guiada d’aproximadament una hora i mitja per les instal·lacions d’aproximadament una hora i mitja. L’horari de sortida serà a les 07.30 h des de Canyamars, a les 07.45 h des de Can Massuet del Far i a les 08 h des de Dosrius.

  L’activitat és gratuïta, les places són limitades i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 93 791 80 14 o de forma presencial a les oficines municipals. Tots els participants, a més, hauran de seguir les següent recomanacions per a poder accedir al recinte:

  • És obligatori presentar a l’entrada un document identificatiu: DNI, passaport...
  • Dur calçat pla i tancat. No es pot accedir al recinte ni amb bufandes ni amb collarets llargs.
  • No està permès realitzar fotografies ni gravar vídeos a l’interior del recinte.

   

   

 • Taller de primers auxilis Taller de primers auxilis Dissabte, 14 de març de 2020 (De 11.00 h a 13.00 h)

  La Regidoria de Serveis Socials, Gent Gran, Sanitat i Salut Pública de l'Ajuntament de Dosrius organitza un taller de primers auxilis a càrrec de l'Associació de Facultatius Jubilats del Consorci Sanitari del Maresme.

  El curs tindrà lloc el dissabte 14 de març a la Sala de Plens del consistori i es dividirà en dues sessions: la primera, d'11 h a 12 h, dirigida als pares i mares amb infants entre els 0 i els 6 anys; i la segona, de 12 h a 13 h, dirigida a tota la població

 • Sortida al teatre: Sortida al teatre: "Escape Room" Divendres, 20 de març de 2020 (De 19.00 h a 23.59 h)

  La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Dosrius organitza una sortida cultural per assistir a la representació de l'obra "Escape Room" al Teatre Goya de Barcelona.

  L'activitat tindrà lloc el divendres 20 de març i per a participar-hi cal inscriure's prèviament trucant al telèfon 93 791 80 14 o de forma presencial a les oficines municipals. 

  La sortida en autobús es realitzarà a les 19 h des del taller URIS de Canyamars; i a les 19.15 h des de la parada de bus de Dosrius. 

   

Darrera actualització: 29.05.2017 | 13:42
Darrera actualització: 29.05.2017 | 13:42