Agenda

 • Cartell del XII Concurs de truites Dijous, 28 de febrer de 2019 (De 16.00 h a 20.00 h) XII Concurs de truites

  L’ àrea de Gent Gran  de la  Regidoria de Serveis Socials  ofereix aquest 2019 un nou i divers programa d’activitats esportives, lúdiques i culturals als casals municipals. Així, entre les diferents propostes i tallers que s’organitzen dirigits a tota la ciutadania, aquest mes de febrer hi destaquen dues iniciatives:  una visita a Montserrat i una calçotada a Gaià  i el  XII Concurs de truites.

  Visita a Montserrat i calçotada a Gaià

  Divendres  22 de febrer , tindrà lloc una visita a Montserrat i una calçotada a la població de Gaià. L’activitat té un preu de  46€  i per participar-hi  cal inscriure’s prèviament , abans del 18 de febrer, a l’OAC de l’Ajuntament o trucant al telèfon 93 791 80 14. La sortida serà a les 08:30 h. des de Canyamars; a les 08:45 h., des de Can Massuet del Far; i a les 09 h., des de Dosrius.

  XII Concurs de truites

  Finalment, dijous  28 de febrer  els casals municipals acomiadaran el mes amb la celebració del tradicional Dijous Gras i de la dotzena edició del Concurs de truites al Casal de les Cotxeres. Per a prendre part del certamen  cal trucar o enviar un missatge, abans del 26 de febrer, a través de la plataforma de missatgeria WhatsApp al telèfon 673 002 613  informant de la voluntat de participar a l’activitat. I ja el dia del concurs, entre les 16 h. i les 17 h., caldrà presentar les truites a concurs. Enguany es repartiran un total de  tres premis : guardó a la millor truita en contrast de sabors, la truita més original i el premi a la peculiaritat.

  L’Ajuntament de Dosrius anima als veïns i veïnes a gaudir d’ambdues propostes, així com de l’ampli ventall d’activitats que al llarg de tot l’any ofereixen el  Casal de les Cotxeres , el  Casal del Far-Covasa , el  Casal Laietana de Dosrius .

 • Cartell de la festivitat de Carnaval del 2019 Diumenge, 3 de març de 2019 (De 11.30 h a 21.00 h) Carnaval 2019

  El mes de març arrencarà aquest 2019 a Dosrius amb un marcat to lúdic i festiu. I és que l’Ajuntament, a través de la  Regidoria de Cultura , organitza un ampli programa d’activitats per a totes les edats per commemorar una de les celebracions més originals i divertides de l’any: el  Carnaval .

  Enguany el Carnaval tindrà lloc el diumenge  3 de març ; mentre que el dia 6 se celebrarà el tradicional  Dimecres de Cendra . Jordi Reñé, regidor de Cultura, anima als veïns i veïnes a sumar-se a la festivitat i explica que  “el nostre desig és augmentar any rere any el nombre de persones i de comparses que participen de la festa i consolidar aquesta proposta com un dels grans reclams culturals de la nostra vila” .

  La reina Agatha I del Prat farà la seva primera visita a la vila coincidint amb el Carnaval

  La jornada de Carnaval a Dosrius començarà a les 11:30 h. amb la cercavila  des de l’Ajuntament fins a la plaça del Comú; i a continuació, al mateix espai, hi tindrà lloc el  ball de gitanes  a càrrec dels Mestres en Gai Saber. Ja a la tarda, l’activitat es reprendrà amb la  rebuda del rei Carnestoltes Crisepll XXI  i l’inici de la  cercavila fins el Poliesportiu Municipal; en la. I per cloure la festa, hi haurà musica, una xocolatada i el veredicte del  concurs de disfresses .

  Com a gran novetat de l’edició d’enguany, a més, el rei Crispell XXI serà rebut per primer cop a la vila acompanyat de la  reina Agatha I del Prat .

 • Cartell del Ball de Gitanes Diumenge, 3 de març de 2019 (De 12.00 h a 15.00 h) Ball de Gitanes

  L' Ajuntament de Dosrius , amb la col·laboració de l'Associació Cultural i d'Esbarjo Mestres del Gai Saber i la Diputació de Barcelona, organitzen diumenge 3 de març el tradicional Ball de Gitanes .

  L'activitat es durà a terme a la plaça del Comú a partir de les 12 h. i també comptarà amb una cercavila des del consistori fins a la plaça.

   

   

 • Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor Dimecres, 6 de març de 2019 (De 10.30 h a 11.30 h) Visita de l'Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor

  L’Ajuntament i la Diputació de Barcelona organitzen dimecres 6 de març (de 10:30 h. a 11:30 h.) una visita al municipi de l’Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor. El servei és gratuït i s’instal·larà a l’ aparcament ubicat davant del consistori.

  Us atendran tècnics de la Diputació de Barcelona  gratuïtament i de manera personalitzada , en aquelles qüestions o dubtes relacionades amb l’àmbit del: 

  • Consum
  • Comerç
  • Drets dels consumidors
  • Compra lloguer habitatge
  • Serveis Bancaris
  • Vehicles
  • Etiquetatge i garanties productes
  • Serveis post-venta
  • Assegurances
  • Viatges
 • Cartell de la xerrada ‘Les edats sensibles de la infància. Com gestionar el canvi d’etapes vitals’ Dimecres, 6 de març de 2019 (De 15.00 h a 17.00 h) Formació per a mares i pares: ‘Transicions a la primera infància’

  Després de l’èxit de participació assolit el passat 16 de gener en la primera convocatòria, que va tenir una molt bona rebuda i valoració entre tots els assistents, l’Ajuntament de Dosrius, la Diputació de Barcelona i Serveis Educatius Cavall de Cartró organitzen al municipi un segon taller vivencial del projecte ‘Transicions a la primera infància’ .

  La formació se celebrarà a l’Escola Bressol Municipal (EBM) La Caseta del Bosc de Can Martorell el proper dimecres 6 de març , entre les 15 h. i les 17 h., i va dirigida a totes les famílies de la vila amb infants amb edats compreses entre els 0 i els 3 anys . La jornada rep per títol ‘Les edats sensibles de la infància. Com gestionar el canvi d’etapes vitals’ i anirà a càrrec de la terapeuta gestalt, coach i mediadora familiar Bea Casanovas.

  La sessió té com a objectiu facilitar als participants eines per reconèixer el model de família, adquirir recursos per superar moments de dificultat a la família, crear un vincle entre els participants i la terapeuta per generar confiança per treballar sobre temes familiars i personals, i treballar i desenvolupar el model de família i la comunicació assertiva i empàtica per generar nous recursos en la relació entre pares i mares amb els seus fills i filles.

 • Cartell del Dimecres de Cendra Dimecres, 6 de març de 2019 (De 20.00 h a 23.00 h) Dimecres de Cendra

  Dimecres  6 de març , última jornada de celebració carnavalesca, el municipi celebrarà el  Dimecres de Cendra  acomiadant, com ja és tradició,  Sa Majestat Crispell .

  Així, l’Ajuntament convida els veïns i veïnes a reunir-se a partir de les  20 h.  a la  plaça de la República  on els fills, vídues, companys de  farra , amics i enemics, mestres i capellans  ploraran la mort del Rei dels Poca-soltes  i, posteriorment, començarà el  seguici popular  fins al Poliesportiu Municipal,  on es durà a terme la crema del  Rei Crispell .

  Com no podia ser d’una altra manera, la jornada finalitzarà amb l’icònic  enterrament de la sardina  al mateix poliesportiu. Els  tiquets  per a la sardinada es poden adquirir anticipadament al preu d’ 1€  a l’ Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC); mentre que els que s’aconsegueixin el mateix dia de l’activitat  tindran un preu de  3€ .

 • Cartell de la jornada de portes obertes a l'Escola Castell de Dosrius Dilluns, 25 de març de 2019 (De 15.15 h a 18.00 h) Jornada de portes obertes a l'Escola Castell de Dosrius

  L’ Escola Castell de Dosrius  i l’ Institut Els Roures  organitzen el proper mes de març una  jornada de portes obertes  per a totes aquelles famílies i joves interessades en conèixer l’oferta educativa i formativa dels centres per al curs 2019/2020 .

  Escola Castell de Dosrius

  Institut Els Roures

  • Dia:  dimarts, 26 de març
  • Hora:  17:15 h. i 18:15 h.
  • Telèfon:  93 791 95 64
  • Web:  www.inselsroures.cat

  El procés de preinscripció dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria es durà a terme del 29 de març al 9 d’abril.

  Escola Bressol Caseta del Bosc de Can Martorell

  Mentrestant, l’Ajuntament recorda que en el cas de l’Escola Bressol Caseta del Bosc de Can Martorell  les inscripcions estan obertes al llarg de tot el curs . En aquest sentit,  la matrícula es pot formalitzar al mateix centre . Per a més informació, podeu trucar als telèfon 93 791 93 64 o 686 621 695 o enviar un correu electrònic a l’adreça  dosrius@cavallcartro.cat .

  Per a més informació podeu consultar el web del  Departament d’Ensenyament .

 • Recorregut de la segona etapa de la Volta Ciclista a Catalunya Dimarts, 26 de març de 2019 (De 12.56 h a 13.15 h) Pas de la Volta Ciclista a Catalunya per Dosrius

  Dosrius  és un dels punts de la comarca del Maresme per on transcorrerà la  segona etapa  de la  99a Volta Ciclista a Catalunya , el proper dimarts  26 de març . Una ocasió única per veure en acció alguns dels millors esportistes del món d’aquesta disciplina.

  Marc Bosch, alcalde de Dosrius, convida els veïns i veïnes a gaudir de la cita i afirma que  “el pas de la ‘Volta’ per Dosrius és una plataforma immillorable per donar a conèixer arreu l’entorn i el patrimoni natural únic que atresora el nostre municipi i per posar de manifest la capacitat que tenim per acollir esdeveniments esportius de primer nivell” .

  La ‘Volta’ és una cursa inclosa en la màxima categoria ciclista mundial, la World Tour, pel que comporta un moviment aproximat d’uns 175 corredors, 70 cotxes i 20 motos, acompanyats per un dispositiu de 50 motos i tres cotxes dels Mossos d’Esquadra. Així, per garantir la seguretat de la cursa l’ Ajuntament de Dosrius  i la  Policia Local  col·laboraran en el pas de la mateixa.

  La Volta Ciclista a Catalunya farà el seu primer contacte amb Dosrius cap als volts de les  12:56 h. , aproximadament, quan els ciclistes entomaran la rotonda en direcció al municipi per la B-510. En aquest interval horari previst, la circulació de vehicles quedarà  restringida  en els punts inclosos en el recorregut. El talls de trànsit poden arribar a allargar-se entre 15 i 35 minuts.

  Tota la informació i el recorregut de la competició es pot consultar a través del següent  enllaç .

 • Cartell de la jornada de portes obertes a l'Institut Els Roures Dimarts, 26 de març de 2019 (De 17.15 h a 20.00 h) Jornada de portes obertes a l'Institut Els Roures

  L’ Escola Castell de Dosrius  i l’ Institut Els Roures  organitzen el proper mes de març una  jornada de portes obertes  per a totes aquelles famílies i joves interessades en conèixer l’oferta educativa i formativa dels centres per al curs 2019/2020 .

  Escola Castell de Dosrius

  Institut Els Roures

  • Dia:  dimarts, 26 de març
  • Hora:  17:15 h. i 18:15 h.
  • Telèfon:  93 791 95 64
  • Web:  www.inselsroures.cat

  El procés de preinscripció dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria es durà a terme del 29 de març al 9 d’abril.

  Escola Bressol Caseta del Bosc de Can Martorell

  Mentrestant, l’Ajuntament recorda que en el cas de l’Escola Bressol Caseta del Bosc de Can Martorell  les inscripcions estan obertes al llarg de tot el curs . En aquest sentit,  la matrícula es pot formalitzar al mateix centre . Per a més informació, podeu trucar als telèfon 93 791 93 64 o 686 621 695 o enviar un correu electrònic a l’adreça  dosrius@cavallcartro.cat .

  Per a més informació podeu consultar el web del  Departament d’Ensenyament .

Darrera actualització: 29.05.2017 | 13:42
Darrera actualització: 29.05.2017 | 13:42