Dosrius convoca cinc minuts de silenci en memòria de les víctimes del 17-A

Dimarts, 14 d'agost de 2018 a les 00:00

Divendres 17 d’agost al migdia l’Ajuntament guardarà cinc minuts de silenci davant del consistori com a mostra de solidaritat amb les víctimes i de rebuig al terrorisme. Aquell mateix dia, Barcelona i Cambrils acolliran diferents concentracions populars.

L’Ajuntament de Dosrius vol expressar el seu condol en la commemoració del primer aniversari dels atemptats de Barcelona i Cambrils.

Per aquest motiu, se suma al manifest conjunt elaborat per l’Associació Catalana de Municipis i convoca als veïns i veïnes a participar divendres 17 d’agost, a partir de les 12 del migdia, de cinc minuts de silenci davant del consistori en memòria de les víctimes, en defensa de la pau i la democràcia i de rebuig al terrorisme i a qualsevol forma de violència. Així mateix, convida la ciutadania a sumar-se a les concentracions populars que hi haurà a la Rambla de Barcelona i a Cambrils aquell mateix dia.

Amb aquesta acció el consistori també vol fer un reconeixement públic a la tasca realitzada per les forces i cossos de seguretat tant de la Generalitat com dels ajuntaments de Barcelona i Cambrils, que varen dur a terme les seves funcions d’una manera extraordinària i en un context extremadament complicat.

Darrera actualització: 14.08.2018 | 13:23