Ajuntament i Diputació actuen per millorar la seguretat i la visibilitat del pont situat a la carretera BV-5101

Divendres, 27 d'abril de 2018 a les 00:00

Els treballs impliquen l’habilitació d’un semàfor que regularà la circulació durant el temps que durin les obres.

Aquest mes d’abril, la Diputació de Barcelona ha iniciat el projecte d’arranjament del pont situat al punt quilomètric 3+100 de la carretera BV-5101. L’actuació es duu a terme a través de l’empresa Gestinsa-Payma i té com a objectiu resoldre les deficiències estructurals i del paviment asfàltic que presenta aquest punt, així com millorar la seguretat i la visibilitat dels vehicles que fan ús d’aquesta infraestructura.

Així, els treballs consisteixen en la col·locació de noves contencions laterals, en el desbrossament de la vegetació confrontant i en l’arranjament de l’erosió del paviment asfàltic. Marc Bosch, alcalde de Dosrius, avança que “aquesta actuació era una de les demandes en matèria de millora de les nostres carreteres que des de l’Ajuntament havíem traslladat a la Diputació”. En aquest sentit, Bosch assegura que “els treballs, un cop acabats, permetran garantir la seguretat i la comoditat de tots aquells vehicles que facin ús del pont”.

Restriccions de trànsit i habilitació d’un semàfor

Els treballs d’arranjament del pont impliquen l’habilitació temporal d’un semàfor que, al llarg de les properes setmanes i fins a la finalització de l’obra, regularà la circulació.

Darrera actualització: 27.04.2018 | 17:19