L’Ajuntament donarà el tret de sortida a les obres d’urbanització de Can Canyamars durant aquesta primavera

Dimarts, 20 de febrer de 2018 a les 00:00

El consistori ha dut a terme l’aprovació definitiva d’aquest ambiciós projecte urbanístic que té com a objectiu resoldre de forma definitiva els problemes d’infraestructures, accessos i serveis bàsics que pateixen des de fa anys els veïns i veïnes d’aquest nucli del municipi.

El passat 14 de febrer, l’Ajuntament de Dosrius va dur a terme l’aprovació definitiva del projecte d’urbanització del sector Can Canyamars, un cop resoltes les al·legacions. El pla, aprovat inicialment i presentat en audiència pública durant el mes de juliol de 2017, té un cost estimat de 9.546.392,15€ i es durà a terme en un total de 30 fases que implicaran els tres polígons que conformen la urbanització.

L’inici del projecte, previst per a la primavera de 2018

Un cop aprovat de forma definitiva, el consistori treballa ara en el procés de licitació pública del contracte d’obres de la subfase 1 dels eixos principals del polígon A, que correspon a l’avinguda Creu de l’Aguilar (des del carrer Joan de Canyamars fins passat al carrer Pi Gros), per un import de 343.185,46€. En aquest sentit, l’actuació és previst que s’iniciï durant la primavera d’aquest 2018; donant, així, el tret de sortida a la fase d’execució d’aquest projecte.

Marc Bosch, alcalde de Dosrius, defensa que “l’equip de govern ha apostat fermament des del primer dia per fer realitat aquest projecte vital i estratègic per al desenvolupament de la urbanització i el benestar dels residents”, i explica que “després de tants anys d’espera, els veïns i veïnes de Can Canyamars finalment veuran fet realitat al llarg dels propers mesos l’inici d’aquest pla”.

Un projecte urbanístic dividit en 30 fases

Seguint en tot moment els principis de prudència tècnica i econòmica i de respecte mediambiental i buscant sempre l’interès general i la viabilitat del projecte, el govern municipal ha apostat per executar l’obra de forma diferida i programada en el temps en un total de 30 fases. Així, els treballs tenen com a finalitat millorar el paviment dels carrers i de les voreres; la senyalització; les canalitzacions i el cablejat; i les xarxes pluvials, d’aigua potable, de distribució, residuals, d’enllumenat i de clavegueram.

Darrera actualització: 07.08.2018 | 10:27