L’Ajuntament aprova un pla d’asfaltat de la urbanització de Can Massuet El Far

Dilluns, 23 d'octubre de 2017 a les 00:00

El projecte és previst que comenci a executar-se a finals del 2017 i permetrà resoldre les deficiències en el ferm de la via que presenten alguns carrers d’aquesta urbanització.

La Junta de Govern Local ha aprovat inicialment aquesta setmana el ‘Projecte bàsic i d’execució d’arranjament del paviment de varis carrers amb aglomerat en calent i execució de pous de registre a la instal·lació de sanejament municipal de la urbanització Can Massuet El Far’.

Un cop l’Ajuntament ha aprovat de forma inicial el pla aquest s’exposarà públicament durant 30 dies hàbils perquè tots els ciutadans el puguin consultar obertament. Posteriorment, en cas que se n’hagin presentat, es resoldran les respectives al·legacions i es procedirà a l’aprovació definitiva del projecte. En aquest sentit, la voluntat de l’equip de govern és que el contracte d’obres es tregui a licitació pública abans d'acabar l'any.

Joan Serra, regidor d’Urbanisme, explica que “la urbanització de Can Massuet El Far presenta actualment importants deficiències en matèria de via pública, des de desgast de l’asfalt a zones on les arrels dels arbres produeixen trencaments i esquerdes. Amb aquest projecte, doncs, posem fil a l’agulla per reforçar la seguretat i la comoditat dels nostres veïns i veïnes i per resoldre de forma definitiva el problemes i el mal estat de diferents carrers que al llarg dels darrers anys s’han anat deteriorant”.

En aquest sentit, l’objectiu del pla és realitzar els arranjaments necessaris per garantir el bon estat de conservació del ferm i obtenir uns nivells de seguretat adequats pel trànsit previst i una correcta funcionalitat. El pla, a més, inclou l’execució de pous de registre en diferents trams de la instal·lació de sanejament per tal millorar el manteniment de la instal·lació existent. Així, els vials que se’n veuran beneficiats són els carrers Lleida, Tarragona, Girona, Masnou, Arenys, Sant Llorenç de Munt, Tibidabo, Mataró, Montserrat, Burriac, l’avinguda Can Massuet i la Ronda del Mar.

El projecte té un cost total de 370.384€ i el romanent resultant de la baixada del preu en l’adjudicació del projecte es destinarà íntegrament a l’ampliació de diferents carrers de la urbanització de Can Massuet El Far.

 

Darrera actualització: 23.10.2017 | 14:12