Encara estàs a temps de fer aportacions al nou Reglament de Participació Ciutadana!

Divendres, 9 de febrer de 2018 a les 00:00

Fins al dilluns 26 de febrer tots els veïns i veïnes i entitats poden presentar les seves esmenes i aportacions al Reglament de Participació Ciutadana a través del correu electrònic participacio@dosrius.catConsulta l’esborrany del RPCD.

Els dies 27 de gener i 3 de febrer, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Dosrius va acollir dues jornades de treball obertes a tota la ciutadania per tal de treballar de forma presencial i dinamitzada els continguts del nou Reglament de Participació Ciutadana, un document que des del consistori es vol confeccionar de forma consensuada i sumant totes les sensibilitats existents al municipi.

A les sessions hi van prendre part veïns i veïnes a títol individual i representants d’entitats locals. Així, al llarg d’ambdues trobades el consistori va presentar als assistents els objectius d’aquest projecte i es van plantejar qüestions de diversa índole com ara els mecanismes, òrgans i processos de participació de què s’ha de dotar el municipi; l’impuls de la participació on-line; la diferenciació entre les diferents tipologies de consulta; els nous models de consells municipals; o el foment de la participació a nivell intern del propi Ajuntament.  

El Reglament de Participació Ciutadana de Dosrius (RPCD) regularà els canals i mecanismes que el municipi necessita per tal de vehicular eficaçment les demandes de participació i implicació en la presa de decisions dels veïns i entitats del municipi. En aquest sentit, el projecte va començar el passat mes de desembre de 2017 amb una primera fase en què es demanava la implicació dels veïns i veïnes, entitats i col·lectius del municipi per tal de conèixer de primera mà les aspiracions, necessitats i demandes de teixit social en matèria de participació.

Ara, un cop celebrades les dues jornades de treball, l’Ajuntament obre novament el procés a la ciutadania, que fins al dilluns 26 de febrer pot presentar les seves esmenes i aportacions al Reglament de Participació Ciutadana a través del correu electrònic participacio@dosrius.cat.

L’esborrany del RPCD es pot consultar a través del següent enllaç.

Darrera actualització: 03.05.2018 | 10:29