“Viu... la vida en gran!” amb el nou programa d’activitats dels casals municipals

Divendres, 8 de setembre de 2017 a les 00:00

La Regidoria de Serveis Socials ofereix per al darrer trimestre del 2017 un ampli programa de propostes per a totes les edats. Les inscripcions es poden formalitzar a l’OAC abans del 22 de setembre.

Sota el títol de “Viu... la vida en gran!”, la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Dosrius presenta un nou i divers programa d’activitats esportives, lúdiques i culturals per al darrer trimestre del 2017. Les propostes i tallers van dirigides a tots els veïns i veïnes i es duran a terme del 2 d’octubre al 22 de desembre –de dilluns a divendres- al Casal de les Cotxeres, el Casal del Far-Covasa, el Casal Laietana de Dosrius i en diferents equipaments municipals.

En el programa hi figuren activitats com sessions de gimnàs, tallers de cuina saludable, marqueteria, informàtica per a principiants, balls en línia, llibre fòrum, coaching cognitiu, anades al cinema, relaxació, manualitats, mindfulness, fotografia i sortides i excursions. Per a més informació, podeu consultar totes les propostes al díptic informatiu.

Les inscripcions per a les diferents activitats s’han de fer de forma presencial a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Dosrius abans del divendres 22 de setembre.

Darrera actualització: 08.09.2017 | 13:18