L’Escola Castell de Dosrius compta amb una nova aula polivalent amb equipament TAC

Dilluns, 18 de setembre de 2017 a les 00:00

L’Ajuntament, l’Associació de Famílies d’Alumnes i el centre educatiu han treballat de la mà per dotar als alumnes d’un nou espai adaptat a les Tecnologies de l’Aprenentatge i el Coneixement (TAC).

Aquest mes de setembre s’ha donat el tret de sortida al curs escolar 2017/2018. I al municipi ho ha fet amb novetats destacades a l’Escola Castell de Dosrius. Coincidint amb l’aturada de l’activitat educativa durant els mesos d’estiu, l’Ajuntament –a través de la Regidoria d’Educació-, l’Associació de Famílies i d’Alumnes (AFA) i l’Escola Castell han impulsat conjuntament la creació d’una aula polivalent amb equipament TAC (Tecnologies de l’Aprenentatge i el Coneixement).

L’espai, que ja es troba a ple rendiment, compta amb 22 ordinadors ‘All in One LG 22V270’ i una pantalla per a projeccions de 55 polzades aportats per l’AFA. Mentrestant, l’Ajuntament ha reparat i habilitat 48 punts elèctrics i 22 punts de xarxa de computadors d’àrea local. Finament, l’Escola Castell Dosrius ha aportat a l’aula taules fixes i mobiliari divers, connexió a la xarxa d'alta capacitat del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) i la instal·lació, programació i posterior manteniment dels equips.

Eduard Vila, regidor d’Educació i Joventut, assegura que es tracta d’un projecte “fet a tres bandes” i posa en valor “la col·laboració i la implicació directes del centre i de l’AFA per fer realitat aquesta actuació que estem convençuts que suposarà un salt qualitatiu molt important per a la formació de tots els alumnes de l’Escola Castell”. En aquest sentit, Vila enumera entre els avantatges del nou espai “afavorir la cultura del treball en xarxa, la col·laboració i la creació directa de coneixement compartit; o facilitar la introducció d’innovacions significatives en els mètodes d’ensenyament i aprenentatge”

La nova aula polivalent, finalment, es destinarà tant a l’activitat escolar ordinària com a les ​activitats extraescolars gestionades per l'AFA.

Darrera actualització: 18.09.2017 | 13:32