L’Ajuntament iniciarà el 3 de setembre la primera fase del projecte d’urbanització de Can Canyamars

Dimecres, 1 d'agost de 2018 a les 00:00

El consistori referma la seva aposta per fer realitat aquest projecte vital i estratègic per al desenvolupament de la urbanització i el benestar dels seus residents. El pla permetrà solucionar els dèficits del nucli de Can Canyamars a nivell de pavimentació, senyalització, subministraments i serveis.

L’Ajuntament de Dosrius ha signat avui dimecres 1 d’agost el contracte públic d’obres de la subfase 1 dels eixos principals del polígon A de Can Canyamars, corresponent al projecte d’urbanització del sector Can Canyamars. Amb un cost de 223.380,63€ (IVA exclòs), les obres començaran el proper 3 de setembre.

La signatura del contracte ha anat a càrrec de l’alcalde, Marc Bosch, i de Manuel Pérez, representant de Curnal Invest, S.L., empresa adjudicatària dels treballs.

Un projecte urbanístic clau per al futur de Can Canyamars que s’executarà en 30 fases

Les obres que s’iniciaran a partir del proper mes de setembre representaran el tret de sortida a un dels projectes urbanístics més importants dels darrers anys, com és l’urbanització de Can Canyamars, una actuació que té com a finalitat millorar el paviment dels carrers i de les voreres; la senyalització; les canalitzacions i el cablejat; i les xarxes pluvials, d’aigua potable, de distribució, residuals, d’enllumenat i de clavegueram.

Marc Bosch, alcalde de Dosrius, explica que Can Canyamars requeria urgentment d’un canvi de rumb que garantís la resolució definitiva de les mancances que arrossega aquest nucli des de fa dècades”. En aquest sentit, Bosch avança que “estem molt satisfets que les obres ja siguin una realitat ben palpable. Estem convençuts que solucionaran moltes de les mancances arrossegades i milloraran la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la zona”. 

Seguint en tot moment els principis de prudència tècnica i econòmica i de respecte mediambiental, i buscant sempre l’interès general i la viabilitat del projecte, el govern municipal ha apostat per executar l’obra de forma diferida i programada en el temps en un total de 30 fases.

Darrera actualització: 07.08.2018 | 09:42