Ens trobem a: Home > Serveis > Notícies > Detall notícia
  • disminuir tamany texte
  • augmentar tamany texte
  • versi imprimible
  • versio accesible

NOTÍCIES

CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS DE 2017 PER A ENTITATS CULTURALS I ESPORTIVES

Les entitats municipals poden presentar les sol·licituds fins al dia 12 de maig


El passat dimarts 4 d’abril la Junta de Govern Local va aprovar la convocatòria de les subvencions en règim de concurrència competitiva de 2017 per a activitats de les entitats culturals i esportives del municipi de Dosrius. Les sol·licituds es poden presentar entre els dies 12 d’abril i el 12 de maig.

 

A la convocatòria d’aquest any s’han previst dues línies de subvencions: 10.500 euros per a entitats esportives i 13.500 euros per a culturals i juvenils. Cada entitat pot presentar com a màxim cinc sol·licituds.

 

Les bases, la convocatòria i la documentació per presentar les sol·licituds es troben disponibles a l’espai web de les entitats i les sol·licituds caldrà presentar-les per primera vegada, tal com marca la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions públiques, via seu electrònica

 

En aquesta convocatòria s’han exclòs les associacions de familiars d’alumnes dels centres educatius (AMPA i AFA), ja que el pressupost municipal de 2017 ha revist subvencions nominatives.

 

 

Data: 11/04/2017 :: Categories: Cultura

SOBRE EL WEB

© Ajuntament de Dosrius

C/ Sant Antoni, 1 (08319) - Dosrius (Barcelona) Telf: 93.791.80.14