Ens trobem a: Home > Serveis > Notícies > Detall notícia
  • disminuir tamany texte
  • augmentar tamany texte
  • versi imprimible
  • versio accesible

NOTÍCIES

INICI D’UN PROCEDIMENT DE REGULARITZACIÓ CADASTRAL A DOSRIUS

La inspecció durarà dos mesos i afectarà un nombre elevat d’immobles


La Gerència Regional del Cadastre de Catalunya-Barcelona iniciarà a finals d’abril un procediment de regularització cadastral d’immobles urbans i rústics a Dosrius durant un període de dos mesos.

 

La voluntat de la Gerència cadastral és la d’incorporar al registre totes aquelles construccions i alteracions (ampliacions, reformes, rehabilitacions) no declarades que fins ara no havien estat tributant correctament en l’IBI.

 

Com es farà la revisió, i com afectarà a la ciutadania?

 

La Gerència ha autoritzat a un grup de tècnics contractats a que facin el treball de camp al nostre municipi, que consistirà en la realització de fotografies a les façanes des de la via pública, treballs de mesurament de construccions, o bé obtenir la informació necessària per poder tramitar procediments en els immobles afectats.

 

Per tant, a partir de finals d’abril i al llarg dels dos mesos següents, la presència de tècnics acreditats realitzant aquest treball de camp des de la via pública del nostre municipi serà habitual. Les acreditacions d’aquests tècnics, a més, es podran verificar a través de la línia directa del Cadastre (902 373 635).

 

El Ministeri d’Hisenda, l’òrgan del qual depèn la Gerència del Cadastre, informa també que es realitzaran comunicacions als propietaris dels immobles que presentin alguna irregularitat. La regularització cadastral, a més, no implica una legalització de la situació de l’immoble i es recorda als ciutadans que la llei del Cadastre Immobiliari obliga a la ciutadania a facilitar les dades necessàries al Cadastre.

Data: 20/04/2016 :: Categories: La Vila

SOBRE EL WEB

© Ajuntament de Dosrius

C/ Sant Antoni, 1 (08319) - Dosrius (Barcelona) Telf: 93.791.80.14