Isidro Galiano Galiano

Plataforma Alternativa Ciutadana de Dosrius (LaPAC)

4t. Tinent d'Alcalde. Regidor de Medi Natural, Esports i Habitatge

Isidro Galiano Nascut a Huelma (Jaén) el febrer de 1960. Va residir des dels cinc anys a Santa Coloma de Gramenet i actualment viu a Dosrius des de l’any 2005. És casat i té dos fill.

Participa activament a diverses entitats del municipi com l'A.VV. de Can Massuet, el Centre Excursionista de Dosrius, la Penya blaugrana de Dosrius o la Colla del Pilón i ha treballat activament a les comissions de festes de Can Massuet i de Dosrius. Cal destacar al seva afiliació y militància al sindicat C.G.T, des del 1974 al 1998, on va ser secretari general de la federació comarcal des indicats del barcelonès nord i membre del comitè federal de Catalunya, a més de secretari general de la federació de sindicats d'indústries del metall d'Espanya. Ha estat membre creador d'Ateneus culturals i altres entitats culturals.

És gran aficionat a la bicicleta de muntanya, al senderisme i a l'alpinisme i de manera molt destacada a l’espeleologia.

És regidor a l’Ajuntament de Dosrius des de 2011 pe l grup municipal de La PAC Ha estat regidor de l’Ajuntament de Dosrius des de 2011

Telèfon: 937 918 014
Correu electrònic: igaliano@dosrius.cat
Horari:  
Darrera actualització: 16.11.2017 | 12:32