imatge capcelera
PRESENTACIÓ
SERVEIS DE L’ESPAI DONA
BUTLLETINS OFICIALS
RECURSOS PER A LES DONES
POLÍTIQUES D'IGUALTAT
VIOLÈNCIA DE GÈNERE
ASSOCIACIÓ DE DONES SHAKTI
ACTUALITAT
CONTACTE


ACTUALITAT

Línia 900.900.120 d'atenció a les dones en situació de violència
El servei d'atenció permanent de la línia 900 900 120 és gratuït i confidencial i funciona tots els dies de l'any, durant les 24 hores del dia. S'hi pot accedir per telèfon i correu electrònic, i atén les demandes relacionades amb qualsevol forma de situació de violència contra les dones:
LINK: click aqui

Noticies igualtat i ciutadania

Espai  adreçat a conèixer l'actualitat al voltat de l'igualat que ofereix la diputació de Barcelona

LINK: click aqui

Escola de Dona

La Diputació de Barcelona va crear l'Escola de la Dona per garantir la formació integral de les dones i afavorir el seu desenvolupament personal, la participació activa com a ciutadanes i la seva promoció professional. Els cent vint-i-cinc anys de la seva trajectòria constitueixen la prova evident de de la seva voluntat de qualitat i de servei per donar resposta a les demandes socials de les dones.
En aquesta nova etapa, els objectius principals del projecte educatiu de l'Escola són els següents:

  • Oferir una formació per al desenvolupament personal, la millora de la qualitat de vida, la creativitat i l'autoestima personal.
  • Impartir uns ensenyaments de rigor i qualitat que enriqueixin la formació cultural i fomentin la reflexió.
  • Impulsar la formació política i social per reforçar la participació de les dones en tots els àmbits de la societat.
  • Dissenyar una formació per fer possible l'ocupació, la promoció de les iniciatives i l'autonomia de les dones en el mercat laboral.

LINK: click aqui
 

Publicacions

Tot seguit us oferim el llistat de les col·leccions i sèries editades, amb les referències a les publicacions disponibles, la informació bibliogràfica del Catàleg del Centre de documentació de l'Institut català de les donesi, en els casos que estan disponibles en línia, l'accés a la versió descarregable.

LINKS:

click aqui

click aqui

Pla de polítiques de dones del govern de la generalitat

El Pla de polítiques de dones del Govern de la Generalitat 2008-2011 conté 560 actuacions pensades per contribuir a la consecució dels canvis necessaris que permetin una relació més equilibrada entre dones i homes en tots els àmbits

LINKS:

click aqui