Ajuntament
Ens trobem a: Home > Ajuntament > Salutació de l'alcalde
  • disminuir tamany texte
  • augmentar tamany texte
  • versi imprimible
  • versi accesible

SALUTACIÓ DE L'ALCALDE

Benvinguts i benvingudes al web de l'Ajuntament de Dosrius


Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de Dosrius,

El dia 13 de juny de 2015 vaig ser elegit alcalde de Dosrius, municipi d’una gran bellesa paisatgística i natural, que compta amb un ric patrimoni arquitectònic i un considerable dinamisme cultural, esportiu i associatiu, gràcies al treball que porten a terme les diferents entitats del poble.

Aquesta eina d’informació i comunicació que teniu a les vostres mans ens permet tirar endavant un dels desitjos i objectius del nou equip de govern, el de gaudir d’un ajuntament més obert, més participatiu, per això volem aprofitar tot el que les noves tecnologies posen al nostre abast, per a properament renovar i modificar aquesta pàgina web, amb la finalitat que sigui un canal obert a totes les vostres opinions, suggeriments i iniciatives, alhora que també volem fomentar la transparència i l’eficàcia en la gestió municipal.

Per tant, aquest serà un espai d’informació que us permetrà conèixer la gestió administrativa, el treball que es fa des de les diferents regidories i àrees, però també servirà per conèixer la història de Dosrius o les activitats i esdeveniments que tenen lloc al municipi. Al mateix temps, serà també un espai de comunicació, ja que estem davant d’una eina de participació ciutadana, que us permet fer les aportacions i suggeriments que considereu convenients.

Aprofiteu, per tant, aquest canal d’informació i comunicació, que teniu a les vostres mans, que us dóna l'oportunitat d'estar en contacte directe amb l’Ajuntament de Dosrius.

Amb els millors desitjos de cooperació i col·laboració, rebeu una cordial salutació.


Marc Bosch de Doria

Alcalde

mbosch@dosrius.cat

SOBRE EL WEB

© Ajuntament de Dosrius

C/ Sant Antoni, 1 (08319) - Dosrius (Barcelona) Telf: 93.791.80.14