Tot a punt per a l’inici de les obres de transformació de la plaça de Can Massuet

Dijous, 26 d'octubre de 2017 a les 00:00

El consistori durà a terme un ambiciós projecte d’adequació de l’espai amb la instal·lació d’una nova zona de parc infantil i de pràctica esportiva, l’habilitació de nou mobiliari urbà i arbrat i el reasfaltat dels aparcaments annexos a la plaça.

Dilluns 30 d’octubre arrencaran les obres d’arranjament de la plaça de Can Massuet. Amb l’inici d’aquests treballs, que suposaran un cost de 92.200€ (IVA exclòs), l’Ajuntament dóna el tret de sortida a un dels projectes més estratègics del mandat en termes de reformulació i nous usos de l’espai públic del nucli de la vila.

Amb una durada estimada de 10 setmanes, les obres permetran donar resposta a les demandes expressades per la ciutadania. En aquest sentit, Joan Serra, regidor d’Urbanisme, explica que “volem convertir la plaça en un espai cívic central i de referència en el dia a dia dels veïns i veïnes. Amb aquesta actuació, obrirem la plaça a tots els col·lectius, en reforçarem la seguretat i l’accessibilitat, ampliarem l’oferta lúdica i esportiva de la vila i embellirem un dels grans atractius que té actualment Can Massuet.”

Nous jocs infantils i equipaments per a tota la ciutadania

El projecte engloba diverses actuacions que suposaran una clara transformació i millora de l’estat que presenta actualment la plaça de Can Massuet. Entre els treballs que es duran a terme hi ha la instal·lació d’una nova zona de parc infantil per a infants amb edats compreses entre els 1 i els 12 anys amb una nova torre, motlles, tirolina gronxadors, sorral i terra de seguretat amb gespa artificial; l’habilitació d’una zona específica per a la pràctica esportiva i infantil del futbol; la incorporació d’un espai de fitness per a tots es públics i d’una pèrgola de fusta que esdevindrà punt de trobada per al col·lectiu de joves del  municipi; la instal·lació de papereres, bancs, arbrat i una tanca perimetral; o el sanejament i reasfaltat dels aparcaments annexos a la plaça. En total, els treballs es duran a terme en una superfície de 3.200 m2.

Finalment, i de forma complementària a la resta de tasques, l’empresa adjudicatària dels treballs, Asfaltats Barcino, també introduirà algunes millores al Casal de Can Massuet sense cap cost addicional per a l’Ajuntament. Concretament, està prevista l’habilitació d’un sistema de videovigilància i l’arranjament de la coberta de l’equipament.

Darrera actualització: 26.10.2017 | 11:07