‘Som Mobilitat’ presenta una proposta de mobilitat sostenible a Dosrius

Diumenge, 15 d'abril de 2018 a les 12:00

La cooperativa mataronina treballa en l’impuls al municipi d’un grup local dedicat al foment de la mobilitat elèctrica i sostenible.

L’alcalde de Dosrius, Marc Bosch, i la regidoria de Serveis Generals, Judith Coll, van mantenir el passat divendres 13 d’abril una reunió amb la cooperativa mataronina ‘Som Mobilitat’ amb l’objectiu de conèixer de primera mà la tasca que aquesta organització sense ànim de lucre duu a terme a diferents municipis de la comarca.

La trobada va servir per conèixer el projecte impulsat per aquesta cooperativa de consum –amb més de 700 socis a tota Catalunya- que treballa per assolir una mobilitat més sostenible i transformar el model de consum energètic a través de grups locals que de manera autoorganitzada repensen la mobilitat en els seus territoris.

En aquest sentit, ‘Som Mobilitat’ –amb el suport de l’Ajuntament de Dosrius- ja treballa en l’impuls al municipi d’un grup local dedicat a la promoció de la mobilitat elèctrica i sostenible. Així, entre les accions proposades pel grup, hi haurà el foment de l’ús dels vehicles elèctrics compartits (cotxes i bicicletes) o la posada en marxa d’un punt de càrrega elèctric a la vila.

Marc Bosch, alcalde de Dosrius, emmarca el suport a aquesta iniciativa en la “ferma aposta que fa l’Ajuntament per les mesures d’eficiència energètica i de major sostenibilitat”. 

Darrera actualització: 17.04.2018 | 11:25