S’obre el termini per a la presentació d’imatges candidates al II Concurs Fotogràfic de Dosrius, Canyamars i El Far

Dijous, 8 de març de 2018 a les 00:00

Després de la bona resposta de la ciutadania en la primera edició, l’Ajuntament dóna continuïtat a aquesta proposta que busca fomentar la interacció entre els veïns i veïnes i la vinculació amb el municipi. El termini de presentació de les imatges finalitza el 31 d’octubre de 2018.

Amb l’objectiu de fer un recull de 13 fotografies que nodreixin el calendari de l’any 2019 que publicarà l’Ajuntament, el consistori engega enguany la segona edició del Concurs Fotogràfic de Dosrius, Canyamars i El Far. En aquest nou certamen, la temàtica de les imatges ha d’estar relacionada amb Dosrius: patrimoni cultural, festes tradicionals, societat, medi ambient, cultura o paisatge.

Per participar en el concurs, les persones interessades han de presentar les seves instantànies en format digital a l’Ajuntament abans del 31 d’octubre de 2018. El veredicte es farà públic el dissabte 17 de novembre i el jurat –que valorarà la qualitat artística i l’originalitat de les imatges- estarà format enguany per l’alcalde Marc Bosch; el regidor de Cultura, Jordi Reñé; el regidor de Promoció Econòmica; Eduard García Íñiguez; Neus Alsina Boix, en representació de l’Arxiu Municipal de Dosrius (AMD); i Marga Cruz Buch, professional de la fotografia.

El primer premi està valorat en 140€, mentre que els segons premis –un total de 12- estan dotats amb 50€ cadascun. A més, les 13 fotografies premiades apareixeran en el calendari de l’any 2019 que edita anualment l’Ajuntament de Dosrius. Les bases i requisits del certamen es poden consultar a través del següent enllaç.

Jordi Renyé, regidor de Cultura, fa una crida a la participació i assegura que “Dosrius compta amb un patrimoni natural, esportiu, arquitectònic, natural... únic que és font d’inspiració per a moltes persones i que a través d’aquest concurs ajudem a difondre i potenciar.”

Darrera actualització: 08.03.2018 | 10:49