Policia Local i Mossos d'Esquadra detenen un presumpte membre d’una banda criminal que es dirigia a Can Massuet del Far

Dissabte, 29 de desembre de 2018 a les 12:00

L’actuació es produeix dies després de la reunió de treball mantinguda entre l’Ajuntament de Dosrius i representants de la Policia Local i de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) dels Mossos d’Esquadra de Mataró per activar noves accions encaminades a combatre l’onada de robatoris al municipi i al conjunt del Maresme.

Aquesta setmana, la Policia Local de Dosrius i el cos de Mossos d’Esquadra van procedir a la detenció d’una persona vinculada presumptament a una banda criminal que es dirigia en vehicle a la zona de Can Massuet de Far. El detingut, que va ser traslladat ràpidament a les dependències dels Mossos d’Esquadra per a l’inici de la instrucció de les diligències pertinents, està acusat de desobediència i resistència als agents de l’autoritat.

La detenció es va produir en un control de seguretat habilitat per Policia Local i Mossos d’Esquadra al camí del Corredor (GR-92), al límit municipal amb Llinars del Vallès. Sobre les 17:45 h., els agents d’ambdós cossos de seguretat van observar com un vehicle s’apropava a la zona del control policial i quan mancaven pocs metres per a la seva arribada, dos ocupants del vehicle fugien precipitadament cap a zones boscoses i en direcció contrària al control policial.

Al mateix temps, una tercera persona, el conductor del vehicle, va tractar de maniobrar per tal d'intentar fugir, presumptament, del lloc. Amb tot, donada la dificultat per realitzar tal acció degut als condicionants de la via, els agents actuants van poder interceptar ràpidament el vehicle per tal d’obrir la porta del conductor i procedir-ne a la seva detenció. Amb tot, els agents  van haver de fer ús de la força per tal d'impedir que el conductor continués maniobrant el vehicle, posant en perill la integritat dels membres de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra. Finalment, l’ocupant del vehicle –presumpte membre d’una banda criminal que actuava a la zona i que presentava un ampli llistat d’antecedents delictius; entre ells, robatoris amb força- va ser detingut després d’oposar resistència activa i fent ús dels seus braços i cames per a impedir l'actuació dels agents.

L’Ajuntament de Dosrius posa en valor la ràpida i eficient actuació de la Policia Local i del cos de Mossos d’Esquadra, amb qui segueix treballant a diari i de forma prioritària per a detectar, prevenir i combatre fets delictius a la zona; posant especial èmfasi en l’onada de robatoris ocorreguda al llarg d’aquest 2018 arreu de la comarca del Maresme.

En aquest sentit, Ajuntament, Mossos d’Esquadra i Policia Local volen donar a la ciutadania un missatge de tranquil·litat, confiança i serenor i informar al conjunt de la població que al llarg dels darrers mesos i setmanes s’han desplegat amb èxit arreu de la comarca diverses accions encaminades a detectar i prevenir aquest tipus de robatoris.

Darrera actualització: 29.12.2018 | 12:09