Pep Lladó dissenya el cartell de les festes majors de Dosrius, Canyamars i Can Massuet del Far

Dimecres, 5 de juny de 2019 a les 00:00

L’artista dosriuenc ha estat l’encarregat enguany de dissenyar la imatge de les tres festivitats locals, que tindran lloc els mesos d’agost i setembre.

L’Ajuntament de Dosrius ha presentat aquesta setmana el cartell de les festes majors del 2019, que se celebraran de l’1 al 4 d’agost (Canyamars), del 8 a l’11 d’agost (Can Massuet del Far) i del 29 d’agost a l’1 de setembre (Dosrius).

Com ja és tradició al llarg dels darrers anys el disseny de la imatge de les festivitats ha anat a càrrec d’una personalitat del municipi, que n’ha cedit els seus drets de reproducció al consistori. En aquest cas, es tracta del polifacètic artista, músic, escriptor i pintor local Pep Lladó; a qui l’Ajuntament felicita per l’originalitat de la seva creació i posa en valor el seu compromís demostrat novament amb la vila.

L’obra desprèn en els seus traços la música i sensibilitat pròpies de Pep Lladó, que a través d’aquest cartell ha volgut crear una imatge amb acrònims que de ben segur serà perceptible per als veïns i veïnes de la vila. Així, dins una visió minimalista, l’artista vol potenciar amb el seu dibuix el sentiment de pertinença a un col·lectiu i la peculiar constitució del municipi, format per un total de tres nuclis.

Darrera actualització: 05.06.2019 | 12:21