Obre la convocatòria de beques de menjador escolar pel curs 2019-2020

Dijous, 2 de maig de 2019 a les 09:00

Les sol·licituds es podran presentar del 6 al 31 de maig a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament.

El Consell Comarcal del Maresme ha aprovat la convocatòria per a la concessió d’ajuts individuals de menjador escolar per necessitats socioeconòmiques i/o geogràfiques per al curs 2019-2020. La prestació té com a objectiu ajudar a l’escolarització dels nens i nenes de la comarca que cursin educació infantil de segon cicle, primària i/o secundària obligatòria i als quals no els hi correspon la gratuïtat del servei de menjador escolar.

El termini de presentació de sol·licituds s’obrirà dilluns 6 de maig i es mantindrà actiu fins al divendres 31 de maig. Així, totes aquelles que es presentin fora de termini no podran ser admeses.

Les sol·licituds d’ajuts s’hauran de presentar a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Dosrius entregant la documentació necessària i els impresos corresponents degudament emplenats. Per a qualsevol dubte i/o aclariment, l’Ajuntament habilita el telèfon 93 791 80 14 (Ext. 4), de dilluns a divendres de 08:30 h. a 14:30 h.

Els ajuts van destinats a totes aquelles famílies empadronades al municipi que tinguin infants escolaritzats als nivells d’educació infantil, primària i ESO, que compleixin els requisits marcats a les bases reguladors de la convocatòria i que no hagin sol·licitat els mateixos ajuts a d’altres administracions públiques. 

Darrera actualització: 08.04.2019 | 13:20