Obert el període de sol·licitud d’ajuts individuals de transport i material escolar per al curs 2017-2018

Dimarts, 5 de setembre de 2017 a les 19:26

L’Ajuntament de Dosrius destina enguany una partida d’11.000€ en concepte d’ajudes econòmiques directes per a l’escolarització dels infants del municipi.

L’Ajuntament de Dosrius, a través de la Regidoria d’Educació, informa als veïns i veïnes que fins el proper dissabte 30 de setembre ja es poden presentar les sol·licituds per a la concessió d’ajuts individuals de transport i material escolar per al curs escolar 2017/2018.

Totes aquelles famílies del municipi interessades i que tinguin fills/es en edat escolar (de P3 a 4rt. de la ESO) poden presentar les seves sol·licituds, de forma presencial, a l’Ajuntament. Per accedir als ajuts cal presentar la documentació obligatòria i complementaria i el formulari de sol·licitud degudament emplenat.

L’ajut facilita el pagament de les despeses escolars dels infants i joves de Dosrius i cobreix la compra de llibres, material i el transport escolar pel curs 2017-2018 per a totes aquelles famílies que, per diferents motius socioeconòmics, tenen dificultats per assumir-les i gaudir de l’etapa educativa amb normalitat. Així, en poden ser beneficiàries les famílies que estiguin empadronades i resideixin a Dosrius; que tinguin fills al seu càrrec que cursin estudis; que no tinguin ingressos suficients; i que es trobin en situació d’atur o subsidi.

Enguany, l’Ajuntament de Dosrius destina una partida d’11.000€ en concepte d’ajudes econòmiques directes per a l’escolarització dels infants del municipi. Una xifra que segons el regidor d’Educació, Eduard Vila, “referma l’aposta decidida d’aquest equip de govern per seguir ajudant a garantir a tots els nostres infants el dret bàsic a una educació digna, igualitària i inclusiva”.

Darrera actualització: 06.09.2017 | 14:36