Marc Bosch, alcalde de Dosrius, nou vicepresident segon del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

Dimecres, 11 d'abril de 2018 a les 00:00

El batlle dosriuenc assumeix una nova responsabilitat en aquest ens comarcal dedicat a la promoció i el foment del turisme al Maresme.

La Junta General del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme va aprovar dimarts 10 d’abril el nomenament de l’alcalde de Dosrius, Marc Bosch, com a nou vicepresident segon de l’ens en representació de l’Ajuntament.

Bosch, que fins ara formava part del Consorci com a vocal de la Comissió Permanent, assumeix un nou càrrec dins aquest organisme comarcal dedicat a la promoció i el foment del turisme del Maresme i del que Dosrius en forma part juntament amb una trentena més de municipis.

Durant la Junta General del Consorci de Promoció Turística també es va acordar el nou organigrama de la Comissió Permanent amb l’entrada, entre d’altres, d’Andreu Francisco Roger –alcalde d’Alella i president del Consorci DO Alella- com a vocal i de Sergi Teodoro –representant de l’Ajuntament de Cabrera de Mar- com nou vocal ocupant la plaça vacant deixada per Marc Bosch.

Darrera actualització: 12.04.2018 | 10:33