Les festes majors de Canyamars, Can Massuet del Far i Dosrius estrenen nou cartell per aquest 2018

Divendres, 29 de juny de 2018 a les 10:00

L’artista local Jordi Zaragoza ha estat l’encarregat enguany de dissenyar la imatge de les festivitats.

El municipi ja té cartell per a les festes majors de Canyamars (del 2 al 5 d’agost), Can Massuet del Far (del 9 al 12 d’agost) i Dosrius (del 30 d’agost al 2 de setembre) d’aquest 2018. Dimecres 27 de juny l’Ajuntament va donar a conèixer públicament el disseny del cartell de les festivitats estiuenques, que enguany ha anat a càrrec de l’artista local Jordi Zaragoza -conegut artísticament com ‘Radok’-, que n’ha cedit els seus drets de reproducció al consistori.

L’obra fa una clara picada d’ullet a les noves tecnologies amb l’objectiu d’acostar-ne el seu contingut al gran públic. En aquest sentit, en el disseny hi prenen un protagonisme especial diverses emoticones de caràcter festiu que identifiquen clarament l’esperit lúdic de cadascuna de les festes majors que tindran lloc al municipi al llarg dels propers mesos.  Així, el disseny ha estat treballat amb tècniques digitals i servirà d’imatge per il·lustrar la cartelleria i els diferents programes d’actes.

Jordi Zaragoza (Dosrius) ha estat vinculat al llarg de tota la seva trajectòria professional al món de la pintura i de la creativitat. Llicenciat en Batxillerat Artístic i dissenyador gràfic de formació, des de 1998 es dedica parcialment a la pintura artística i ha participat i organitzat nombrosos projectes, exposicions i exhibicions. Des del 2008 dedica el seu temps a la pintura, a la personalització d’objectes i a la realització de grans murals a través del projecte ‘Graffic Impact’. Degut a la seva especialització i dedicació a l’aerografia, a més, també ha creat l’empresa ‘Radok Designs’ especialitzada en el disseny i pintura de cascs de competició.

Darrera actualització: 28.06.2018 | 13:31