L’EBM La Caseta del Bosc de Can Martorell acull la jornada ‘Transicions a la primera infància’

Dimarts, 18 de desembre de 2018 a les 16:00

L’Ajuntament convida a les famílies del municipi a participar el proper dimecres 16 de gener del taller ‘Les edats sensibles de la infància. Com gestionar el canvi d’etapes vitals’. La sessió, dirigida a pares i mares amb fills entres els 0 i els 3 anys –els tallers se celebraran sense la presència dels infants a l’aula-, es durà a terme entre els 15 h. i les 17 h. a l’Escola Bressol Municipal (EBM) La Caseta del Bosc de Can Martorell i anirà a càrrec de la terapeuta gestalt, coach i mediadora familiar Bea Casanovas.

La jornada té com a objectiu facilitar als participants eines per reconèixer les diferents etapes vitals dels fills i filles i les seves necessitats, reconèixer els patrons d’educació familiar dels pares i mares, i enfortir la confiança en la capacitat educativa com a pares i mares.

Així, durant la trobada s’abordaran aspectes com les característiques de cada etapa vital dels fills i filles, les necessitats emocionals dels infants en cada etapa, les dinàmiques vivencials aplicades a cada etapa o els patrons educatius familiars.

Darrera actualització: 17.12.2018 | 15:28