L’Ajuntament treu a licitació el servei de gestió de la zona esportiva de Can Massuet del Far

Dimarts, 29 d'agost de 2017 a les 00:00

La Junta de Govern Local aprova una nova convocatòria per a l’adjudicació del servei després que la licitació quedés deserta en primera instància. Les empreses o professionals poden presentar la documentació fins al 19 de setembre.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Dosrius, durant la Junta de Govern Local celebrada el passat 22 d’agost, va aprovar una nova convocatòria de concurs públic per a la gestió del Centre Esportiu de Can Massuet del Far i l’explotació del servei de bar-restaurant de l’equipament.

El procés de licitació del servei s’obre de nou un cop les dues empreses participants han resultat excloses; en un cas, perquè l’oferta no complia amb l’objecte del contracte pel que fa a l’horari mínim d’obertura, i en l’altre per incloure en el sobre dos dades determinants del contingut del sobre tres.

Així, un cop declarat desert el concurs, l’Ajuntament ha tornat ha aprovar el plec de clàusules administratives i tècniques i ha obert novament el procediment de contractació del servei de gestió de les instal·lacions esportives de Can Massuet del Far i del servei de bar-restaurant.  La nova licitació es pot consultar des d’avui dimarts 29 d’agost i les empreses o professionals interessats tenen de termini fins el 19 de setembre per presentar tota la documentació.

Què inclou la licitació del projecte?

La gestió i explotació de les pistes de pàdel, tennis, rocòdrom i pistes de petanca; el manteniment de les instal·lacions de serveis d’electricitat, aigua, ACS, extintors, sanejament i equipament de la cuina; l’explotació del bar; i la neteja i manteniment dels vestidors, accessos i, en general tot l’àmbit de la concessió. La durada del contracte serà de tres anys, amb possibilitat de prorrogar per dos anys més.

Darrera actualització: 29.08.2017 | 10:55