L’Ajuntament segueix treballant per evitar l’abocament improcedent de deixalles a la via pública

Divendres, 13 d'abril de 2018 a les 00:00

Des de la Regidoria de Serveis Generals es recorda als veïns i veïnes de Dosrius que disposen, tots els dilluns, d’un servei gratuït de recollida porta a porta de materials voluminosos. Per fer-ne ús només cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 93 799 62 80.

L’Ajuntament de Dosrius ha dut a terme recentment la retirada de les deixalles abocades a la via pública a les àrees de contenidors de Can Rimblas i Can Figueres. L’objectiu d’aquesta actuació era resoldre el problema de salubritat, estètic, medi ambiental i de seguretat que generaven aquests residus abocats de forma improcedent.

En aquest sentit, el consistori recorda als veïns i veïnes que aquest tipus de pràctiques negligents tenen un impacte negatiu directe en la imatge de la vila i en el benestar col·lectiu. Judith Coll, regidora de Serveis Generals, explica que “tothom és conscient de les conseqüències sobre els altres que es deriven dels actes incívics, com ara incomoditat, molèsties, manca de confort, etc. No obstant, poques vegades es té en compte que l’incivisme també té una dimensió econòmica, ja que l’abocament improcedent de deixalles comporta sempre l'assumpció de costos per part de l'Ajuntament, és a dir, finalment l’assumpció de costos per part de tota la població”. 

Així, l’equip de govern fa una crida a la col·laboració i implicació ciutadana i manté activa una campanya per tal d'identificar els responsables d’aquests abocaments i sancionar econòmicament els infractors amb multes que, segons l’ordenança de residus de Dosrius, poden arribar fins als 3.000€.

Recollida porta a porta de materials voluminosos

Dosrius disposa tots els dilluns d’un servei gratuït de recollida porta a porta de materials voluminosos. Per fer-ne ús només cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 93 799 62 80. D’altra banda, l’Ajuntament recorda als veïns i veïnes que també poden utilitzar la deixalleria d’Argentona, de dilluns a diumenge, per dipositar restes de jardí, mobles, electrodomèstics o qualsevol altre tipus de residus.

 

Darrera actualització: 16.04.2018 | 12:09