L’Ajuntament se suma a les mobilitzacions per l’inici del judici als presos polítics

Dilluns, 11 de febrer de 2019 a les 16:00

Dimarts 12 de febrer es convocarà al migdia una aturada de 10 minuts davant del consistori.

L’Ajuntament de Dosrius vol mostrar un cop més el seu suport manifest al dret a l’autodeterminació del poble de Catalunya i la seva plena solidaritat amb els presos polítics. Per tot plegat, el consistori se suma a la crida feta per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) arreu del país i convoca per a dimarts 12 de febrer, a partir de les 12 h., una aturada davant de la Casa de la Vila.

La iniciativa, que s’ha fet extensiva a tota la població i a les administracions d’arreu del territori, té com a objectiu defensar “els drets civils, polítics i socials de tots els catalans i catalanes i, independentment de les ideologies” davant l’imminent inici del judici als presos polítics. En aquest sentit, l’Ajuntament convida els veïns i veïnes a sumar-se a la iniciativa.

Mentrestant, a la façana de la Casa de la Vila hi llueix una pancarta amb el lema ‘Republiquem’ amb la qual l’Ajuntament vol ver visible el seu rebuig frontal al procés judicial obert i el seu suport a les persones injustament represaliades per exercir un dret democràtic.

Darrera actualització: 11.02.2019 | 17:27