L’Ajuntament organitza un debat electoral amb els caps de llista a les eleccions municipals de Dosrius

Divendres, 17 de maig de 2019 a les 00:00

La sessió, oberta a tota la ciutadania, tindrà lloc dilluns 20 de maig a la Sala de Plens del consistori.

Dilluns 20 de maig, a les 19 h, se celebrarà el tradicional debat electoral amb els caps de llista de les formacions polítiques de Dosrius que es presenten a les eleccions municipals del 26 de maig.

L’escenari de la trobada serà la Sala de Plens i la sessió serà oberta a tota la ciutadania. El debat, a més, com a gran novetat estarà organitzat enguany per l’Ajuntament de Dosrius; amb l’objectiu de fer partícips de primera mà els veïns i veïnes dels posicionaments i les principals propostes i projectes que tenen les diferents candidatures en els seus programes electorals per al mandat 2019-2023.

L’acte estarà moderat, novament, per la periodista local Anna Cano i constarà d’un total de quatre blocs amb diverses preguntes per a cada formació política referents als temes de més actualitat i estratègics de la vila. Al final de la trobada, que es podrà seguir a les xarxes socials amb l’etiqueta #Dosrius26M i que serà retransmesa en directe a través del canal de YouTube de l’Ajuntament, els assistents que ho desitgin també podran presentar les seves preguntes per escrit als candidats.

Les formacions polítiques assistents al debat seran les següents, segons ordre alfabètic:

  • CIUTADANS-PARTIDO DE LA CIUDADANÍA (Cs)
  • ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA-ACORD MUNICIPAL (ERC-AM)
  • JUNTS PER CATALUNYA-DOSRIUS (JxCAT-JUNTS)
  • LA PLATAFORMA ALTERNATIVA CIUTADANA DE DOSRIUS-CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR ALTERNATIVA MUNICIPALISTA (La PAC-CUP-AMUNT)
  • PARTIT POPULAR (PP)
  • SOM DEL POBLE (SDP)
Darrera actualització: 20.05.2019 | 16:52