L’Ajuntament oferirà assessorament i orientació als emprenedors i un canal de comunicació directe amb les empreses

Dimecres, 4 d'octubre de 2017 a les 00:00

Ambdós serveis municipals són gratuïts i es prestaran al consistori. Per fer-ne ús cal demanar cita prèvia enviant un correu electrònic a l’adreça ocupacio@dosrius.cat.

L’Ajuntament de Dosrius segueix treballant per tal de dotar els veïns i veïnes de majors oportunitats laborals, fomentar l’emprenedoria al municipi, donar suport a les empreses, promocionar l’economia local i incidir en la dinamització i consolidació de noves activitats industrials, comercials i de serveis al poble.

En aquest sentit, la Regidoria de Promoció Econòmica – a través del Servei Local d’Ocupació (SLO)- ha activat un nou servei d’assessorament i orientació per a emprenedors i habilitarà properament un nou canal de comunicació directe entre les empreses del municipi i el SLO.  Els dos nous serveis tindran un caràcter gratuït i s’oferiran al consistori. Per fer-ne, ús, doncs, només cal enviar un correu electrònic a l’adreça ocupacio@dosrius.cat.

Eduard Garcia, regidor de Promoció Econòmica, explica que des de l’Ajuntament “fem una aposta estratègica per convertir Dosrius en punt de referència en termes de promoció de l’emprenedoria a la comarca”.

Servei municipal d’emprenedoria i creació d’empreses

El servei, que es prestarà els dijous -cada 15 dies- en horari de 08 h. a 14 h., té com a objectiu oferir orientació personalitzada, eines, recursos, assessorament tècnic i acompanyament en el procés de posada en marxa i consolidació d’un nou projecte empresarial i en la tramitació d’ajuts, subvencions i finançament. Així, entre els principals eixos d’actuació també hi ha l’impuls d’accions formatives per cobrir les necessitats demandades.

Canal de comunicació directe entre el SLO i el teixit empresarial local

En paral·lel, l’Ajuntament també treballa per obrir properament un nou canal de comunicació directe entre les empreses del municipi i el Servei Local d’Ocupació que permeti fer arribar de forma ràpida i eficaç al teixit empresarial totes aquelles informacions d’interès per al sector; com ara, formacions, subvencions, notícies...

Darrera actualització: 04.10.2017 | 14:31