L’Ajuntament de Dosrius licita les obres de la primera fase del projecte d’urbanització de Can Canyamars

Dimarts, 10 d'abril de 2018 a les 00:00

Amb aquestes obres, l’inici de les quals està previst per a la primavera d’enguany, es donarà el tret de sortida a un dels projectes urbanístics més ambiciosos dels darrer anys, que busca solucionar els dèficits del nucli de Can Canyamars a nivell de pavimentació, senyalització, subministraments i serveis.

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Dosrius va aprovar dimarts 10 d’abril els plecs de la licitació pública del contracte d’obres de la subfase 1 dels eixos principals del polígon A de Can Canyamars. Aquests treballs corresponen al projecte d’urbanització del sector Can Canyamars, concretament al tram de l’avinguda Creu de l’Aguilar  que va des del carrer Joan de Canyamars fins passat al carrer Pi Gros. Amb un cost estimat de 343.185,46€, les obres començaran durant la primavera d’aquest 2018.

Un projecte urbanístic clau per al futur de Can Canyamars que s’executarà en 30 fases

Les obres que ara es liciten representaran el tret de sortida a un dels projectes urbanístics més importants dels darrers anys, com és l’urbanització de Can Canyamars, una actuació que té com a finalitat millorar el paviment dels carrers i de les voreres; la senyalització; les canalitzacions i el cablejat; i les xarxes pluvials, d’aigua potable, de distribució, residuals, d’enllumenat i de clavegueram. Seguint en tot moment els principis de prudència tècnica i econòmica i de respecte mediambiental, i buscant sempre l’interès general i la viabilitat del projecte, el govern municipal ha apostat per executar l’obra de forma diferida i programada en el temps en un total de 30 fases.

El consistori dóna compliment a la nova llei de contractació pública

Amb l’objectiu de donar compliment a la llei de contractació pública, simplificar i agilitzar la els processos i en pro de l’estalvi significatiu en temps i recursos que implica per a l’administració i per als adjudicataris, l’Ajuntament informa que les ofertes d’aquesta licitació es podran presentar per primer cop electrònicament.

Darrera actualització: 10.04.2018 | 15:38