L’Ajuntament aprova les subvencions per a entitats locals del 2018

Dimecres, 5 de setembre de 2018 a les 12:00

El consistori ha atorgat ajuts per valor de 10.500€ a entitats esportives i de 13.500€ per a projectes culturals i juvenils.

L’Ajuntament ha aprovat aquest mes de setembre la concessió de subvencions per a entitats locals de Dosrius. A la convocatòria d’aquest any s’han previst dues línies de subvencions i en podien ser beneficiàries totes les associacions locals registrades correctament al Registre d’Entitats de l’Ajuntament de Dosrius, sempre i quan el seu projecte tingués per finalitat el foment i la promoció de la cultura, l’esport, l’educació o la joventut en l’àmbit territorial del municipi.

Així, s’han concedit un total de 10.500€ per a entitats esportives (3.740 més que el 2017) i 13.500€ per a culturals i juvenils (3.200€ més que en l’anterior convocatòria). Cada entitat podia presentar com a màxim cinc sol·licituds per a projectes anuals que tinguessin un cost mínim de 500€ i les subvencions podien finançar fins a un 50% de l’actuació.

En el cas de les subvencions a entitats esportives, les associacions beneficiàries són el CE Dosrius del Maresme, el Centre Excursionista, l’Associació Iniciatives 2Rius, el Club Futbol Dosrius 2010, el Handbol Platja Pepperonis CE, i el Club Deportivo Esmeralda Futsal; mentre que respecte les associacions culturals, enguany se’n veuen beneficiades el Centre Excursionista de Dosrius, Junts per Canyamars, Grup d’Esplai l’Esclat i l’Associació Iniciatives 2Rius.

El llistat complet de les entitats beneficiàries i de les subvencions desestimades el podeu consultar en el document adjunt.

 

Darrera actualització: 05.09.2018 | 11:05