L’Ajuntament actua per garantir la seguretat i la mobilitat en diversos vials de Can Massuet del Far

Dimarts, 27 de novembre de 2018 a les 12:00

El consistori treu a licitació el contracte públic d’obres per a l’arranjament del ferm dels carrers Mataró, Vallès, Montnegre i l’avinguda del Corredor i també de la plataforma de ressalt ubicada al davant de l’Escola Castell de Dosrius.

L’Ajuntament de Dosrius manté la seva aposta prioritària per dotar progressivament el conjunt del municipi d’una xarxa viària amb uns nivells de seguretat adequats al trànsit i garantir el bon estat de conservació dels diferents vials. Així, aquesta línia d’acció s’ha traduït aquest mes de novembre amb l’obertura del procés de licitació del contracte públic d’obres per a l’execució del projecte d’arranjament de carrers de Can Massuet del Far.

Els treballs, amb un cost inicial estimat de 157.121,13€ (IVA inclòs), és previst que s’iniciïn abans del 2019 i tindran una durada aproximada de sis setmanes. Les ofertes d’aquesta licitació es podran presentar fins al 12 de desembre i tota la informació sobre la contractació es pot consultar a través del següent enllaç.

L’Ajuntament actuarà sobre una superfície total de 6.169,15 m2

L’obra implicarà els carrers Mataró, Vallès i Montnegre i l’avinguda del Corredor i consistirà en realitzar els arranjaments necessaris per garantir el bon estat de la conservació del ferm d’aquests vials i obtenir uns nivells de seguretat adequats pel trànsit previst, així com una correcta funcionalitat.

Nova actuació en el marc del Pla de Mobilitat Urbana de Dosrius

Finalment, el projecte també inclou l’execució d’una plataforma de ressalt al carrer 1 d’Octubre amb l’objectiu de pacificar l’entorn immediat de l’Escola Castell de Dosrius; actuació inclosa en el Pla de Mobilitat Urbana (PMU) de Dosrius aprovat per l’Ajuntament el novembre de 2017.

 

Darrera actualització: 26.11.2018 | 15:48