La Policia Local de Dosrius s’adhereix a la campanya ‘Escuts Solidaris’

Dilluns, 3 de setembre de 2018 a les 00:00

A través d’aquesta iniciativa, el cos policial posa a la venda des d’aquest mes de setembre escuts brodats d’aparença similar als oficials de la Policia Local amb l’objectiu de recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil.

La Policia Local de Dosrius s’ha adherit a la campanya ‘Escuts Solidaris’, impulsada per les policies de Sant Celoni, Caldes de Malavella i Hostalric amb l’objectiu de recaptar diners destinats a la lluita contra el càncer infantil. Així, des d’aquest mes de setembre es posen a la venda a l’Ajuntament i en diferents establiments col·laboradors escuts brodats d’aparença similar als oficials de la Policia Local, per tal de recaptar fons per a la lluita contra el càncer.

Cada escut té un preu de 4€, que s'entregaran a l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per ajudar a la creació del SJD Pediatric Cancer Center, un nou centre hospitalari destinat a la investigació i tractament del càncer infantil. Els escuts tenen tots el mateix format, amb fons negre i filets grocs que identifiquen la lluita contra el càncer infantil, i porten una cola termoadhesiva al dors que permet fixar-los a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa. D'aquesta manera, es poden enganxar fàcilment a camises, dessuadores o motxilles.

La campanya, que es pot seguir a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #pelsvalents i que es mantindrà activa fins al proper mes d’octubre, compta actualment amb prop d’un centenar de policies locals adherides.

Darrera actualització: 03.09.2018 | 14:02