La Policia Local comissa un vehicle que transportava prop de 500 esqueixos de marihuana

Dilluns, 16 de desembre de 2019 a les 11:00

S’ha detingut un home a Can Massuet del Far per un presumpte delicte contra la salut pública en la seva vessant de tràfic de drogues.

El passat dimecres 11 de desembre la Policia Local de Dosrius -amb el recolzament d’agents del cos de Mossos d’Esquadra de Mataró- va interceptar a Can Massuet del Far un vehicle que transportava un total de 480 esqueixos de marihuana i els instruments necessaris per a la plantació dels mateixos. L’ocupant del vehicle va ser detinguts com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública en la seva vessant de tràfic de drogues.

La detenció es va produir després que la dotació de la Policia Local, durant una patrulla pel nucli en el marc de la campanya de prevenció de robatoris a l’interior de domicilis, rebés diverses trucades de veïns i veïnes alterant que un vehicle que feia dies que es trobava per la zona del carrer de Les Agudes, pujava a gran velocitat i traient molt de fum. Seguidament, els agents policials es van dirigir al lloc dels fets, van localitzar el vehicle sospitós i es va procedir al seu escorcoll i a la identificació del seu conductor.

L’Ajuntament de Dosrius agraeix la col·laboració ciutadana -clau en aquest tipus d’actuacions- i posa en valor la professionalitat i la diligència de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra demostrats en aquesta actuació, així com la tasca ingent que els seus agents realitzen a diari al municipi per garantir el benestar i la seguretat de tots els veïns i veïnes.

Darrera actualització: 13.12.2019 | 15:12