La línia 551 d’autobús oferirà un recorregut alternatiu a Mataró durant el desenvolupament de les obres a l’avinguda Puig i Cadafalch

Dijous, 5 de juliol de 2018 a les 12:00

Les parades ‘Plaça de Les Tereses’ i ‘Jaume Isern’ queden temporalment anul·lades, s’incorporen les parades ‘Edifici Vidre-Tecnocampus’ i ‘Institut Català de la Salut’, i es permetrà pujar a les parada ubicades a la plaça Santa Anna i a Alfons XII-Miquel Biada.

L’Ajuntament de Dosrius informa els veïns i veïnes que la línia 551 d’autobús que connecta Canyamars amb Mataró es veu afectada actualment pel desenvolupament de treballs d’arranjament a l’avinguda Puig i Cadafalch de Mataró. Les obres tindran una durada aproximada de vuit mesos, període durant el qual la L551 experimentarà diverses modificacions en el seu recorregut per la ciutat, consensuats pel consistori mataroní i l’empresa de transports Sagalés.

Així, les afectacions impliquen que les parades ‘Plaça de Les Tereses’ i ‘Jaume Isern’ queden temporalment anul·lades; s’incorporen les parades ‘Edifici Vidre-Tecnocampus’ i ‘Institut Català de la Salut’; i es permetrà pujar a les parada ubicades a la plaça Santa Anna i a Alfons XII-Miquel Biada.

Darrera actualització: 04.07.2018 | 13:53