La Fira del Bosc 2018, cancel·lada per motius meteorològics

Diumenge, 14 d'octubre de 2018 a les 09:00

L’organització suspèn tots els actes previstos per avui diumenge, segon i darrer dia de l’edició d’enguany, davant l’amenaça de tempesta a llarg de tota la jornada.

L’alerta meteorològica de pluja prevista per avui diumenge 14 d’octubre ha portat a l’Ajuntament de Dosrius a anul·lar amb caràcter urgent tots els actes previstos al llarg de la jornada en el marc de la XV Fira del Bosc-Canyamars Medieval.

Després d’una arrencada de fira, ahir dissabte, marcada també per la inestabilitat meteorològica; l’organització ha pres la decisió de suspendre el programa d’activitats d’avui diumenge davant la previsió de tempestes importants i generalitzades al llarg de tota la jornada i amb l’objectiu de garantir la plena seguretat i comoditat de tots els assistents i de les entitats participants.

Per tot plegat, el consistori lamenta les molèsties ocasionades i agraeix a tots els visitants i associacions la seva implicació en l’edició d’enguany i la seva comprensió davant d’aquesta mesura; animant a tothom a seguir gaudint en properes edicions d’aquest esdeveniment plenament consolidat com una de les fires del sector de referència arreu del territori.

Darrera actualització: 14.10.2018 | 09:17