La campanya ‘dents fortes i sanes’ arriba a Dosrius

Dijous, 19 d'abril de 2018 a les 00:00

L’alumnat de 1r de primària de l’Escola Castell de Dosrius ha rebut un estoig d’higiene bucodental per fomentar l'hàbit del raspallat.

La campanya ‘Dents fortes i sanes’ ha arribat a Dosrius. Amb aquesta iniciativa, l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), a través de l’Ajuntament, vol fomentar el raspallat de les dents com un hàbit de la salut bucodental essencial per a la prevenció de la càries i altres malalties de la boca.

Amb l’objectiu que els infants aprenguin i consolidin l’hàbit del raspallat, s’ha facilitat a l’Escola Castell de Dosrius un estoig d’higiene bucodental que s’ha distribuït entre l’alumnat de 1r de primària. La higiene correcta de les dents implica conèixer bé la tècnica de raspallat i fer-la de forma rutinària després de cada àpat o, com a mínim, dos cops al dia. L’alumnat de primer de primària te l’edat idònia per aprendre a raspallar-se les dents correctament i adquirir aquest hàbit de salut bucodental per a la resta de la vida.

Material que inclou l’estoig

El material que s’ha lliurat a l’escola consisteix en un estoig de plàstic perforat per evitar la humitat, amb un espai reservat per identificar-lo amb el nom i la classe de l’alumne a fi d’evitar possibles intercanvis; i un raspall infantil petit per poder arribar als llocs més inaccessibles i de filaments suaus i un tub de pasta dental fluorada. El fluor s’incorpora a l’esmalt de la dent i la fa més resistent a la càries.

Per a més informació podeu consultar el següent enllaç.

Darrera actualització: 19.04.2018 | 09:27