Ja es pot adquirir el calendari de 2019 editat per l’Ajuntament

Dimecres, 19 de desembre de 2018 a les 16:00

El calendari es pot adquirir gratuïtament a les dependències de l’Ajuntament i inclou les festivitats locals del 2019 i els festius nacionals aprovats per la Generalitat.

Coincidint amb les festes nadalenques, i a les portes de donar la benvinguda al nou any, l’Ajuntament de Dosrius posa a disposició de tots els veïns i veïnes un calendari de l’any 2019 editat pel consistori, que pot ser adquirit de forma gratuïta a les oficines municipals.

L’Ajuntament ha editat un total de 2.000 exemplars d’aquest calendari que està il·lustrat amb les 13 fotografies premiades a la segona edició del Concurs Fotogràfic de Dosrius, Canyamars i El Far. Així, la imatge guardonada amb el primer premi és la protagonista de la portada; mentre que les 12 instantànies restants presideixen individualment cadascun dels mesos de l’any.

Al calendari, a més, hi figuren els festius locals proposats per l’Ajuntament (10 de juny i 30 d’agost); els principals esdeveniments culturals, socials i esportius del municipi; les festes majors; i els festius d’àmbit català decretats per la Generalitat.

L’Ajuntament convida els veïns i veïnes a gaudir d’aquest present i agraeix la col·laboració del teixit associatiu i comercial del municipi i de totes les persones que han participat en el disseny del calendari.

Darrera actualització: 19.12.2018 | 16:07