Els casals municipals s’engalanen per Nadal

Divendres, 23 de novembre de 2018 a les 00:00

L’àrea de Gent Gran i l’Espai Dona de la Regidoria de Serveis Socials organitzen durant el mes de desembre diverses propostes lúdiques per a celebrar les festes nadalenques.

Amb l’objectiu de fer partícip a tot el municipi de la celebració del Nadal i ampliar el programa anual d’activitats lúdiques que s’ofereixen a tots els veïns, l’Ajuntament de Dosrius –a través de la Regidoria de Serveis Socials- oferirà el mes de desembre diferents activitats de caire nadalenc dirigides a tots els col·lectius.

La primera de les propostes tindrà lloc els dies 3, 10 i 17 de desembre (de 10 h. a 13 h.) amb un taller de cuina de Nadal al Casal de les Cotxeres. L’activitat és gratuïta, les places són limitades i per participar-hi cal inscriure’s abans del 29 de novembre a l’OAC de l’Ajuntament.

El 14 de desembre, se celebrarà una sortida a Salou -per visitar les escultures de Sorra- i a Reus –per gaudir del casc antic i el mercat nadalenc-. La proposta té un preu de 46€ (inclou dinar, trasllat i les visites) i per participar-hi cal inscriure’s prèviament abans del 10 de desembre a l’OAC.

I el 21 de desembre, els casal realitzaran el tradicional berenar de benvinguda del Nadal i de clausura del trimestre. En aquest sentit, al llarg de les darreres setmanes més de 120 persones de totes les edats han pres part de diferents d’activitats lúdiques i d’adquisició de nous coneixements.

Finalment, durant el mes de novembre els casals del municipi també han realitzat un taller d’ornamentació nadalenca.

Darrera actualització: 23.11.2018 | 11:14