Els amants de la BTT tenen una nova cita aquest cap de setmana a Dosrius

Dimarts, 4 de juny de 2019 a les 00:00

Diumenge 9 de juny arriba la 10a edició de la Transcorredor. Les inscripcions encara es poden formalitzar fins al 7 de juny o el mateix dia de la prova a través del web www.transcorredor.com

L’entitat Besttrail, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Dosrius, organitza aquest cap de setmana una nova edició de la Transcorredor, una pedalada en bicicleta de muntanya no competitiva pels corriols i els espais naturals més emblemàtics del Maresme i del Corredor. La cita serà diumenge 9 de juny, a partir de les 09 h, des de l’Escola Castell de Dosrius; punt de sortida d’aquesta prova que enguany compleix ja la seva desena presència. 

Com ja és habitual, s’habilitaran un total de dos circuits: un itinerari llarg de 30 quilòmetres (per a majors de 16 anys) i un itinerari curt de 15 km (per a majors de 14 anys). A més, també s’habilitarà enguany una categoria d’E-Bikes. 

La Transcorredor compta amb un límit de 500 places. En aquest sentit, les inscripcions fins a exhaurir aquest màxim de participants encara es poden formalitzar a través del web www.transcorredor.com fins al 7 de juny; on els usuaris també hi trobaran tota la informació sobre el recorregut i el reglament de la prova. En cas que encara quedin places lliures, les inscripcions també es podran formalitzar el mateix dia de la pedalada. 

El consistori anima als veïns i veïnes a no perdre’s la cita i agraeix a Besttrail l’impuls d’una nova edició d’aquesta iniciativa que ja ha esdevingut un dels esdeveniments esportius i de BTT de referència al conjunt de la comarca i que representa una ocasió immillorable per a descobrir el patrimonial natural privilegiat que envolta el municipi de Dosrius. 

Darrera actualització: 05.06.2019 | 07:56