Els alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’Institut Els Roures participen d’una desena de projectes en el marc del Servei Comunitari

Dimarts, 27 de març de 2018 a les 00:00

El programa, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Dosrius, permet als joves protagonitzar accions de compromís cívic amb l’entorn més proper i aprendre en l'exercici actiu de la ciutadania.

Aquest curs 2017-2018, per segon any consecutiu, l’Institut Els Roures ha impulsat una nova edició del Servei Comunitari. Al projecte hi participen enguany alumnes de 3r i 4t d’ESO, que posen els seus coneixements i les seves capacitats al servei de la comunitat duent a terme diferents accions solidàries.

La iniciativa té com a objectius promoure -mitjançant diferents projectes- la salut entre els habitants del municipi, incentivar que els alumnes del centre experimentin i protagonitzin accions de compromís cívic amb l’entorn més proper, i que els joves aprenguin en l'exercici actiu de la ciutadania. El voluntariat està coordinant per la Creu Roja de Dosrius-Òrrius i Argentona i el CAP d’Argentona – Dosrius.

Així, durant el primer i segon trimestre de curs s’han dut a terme diferents accions sota la coordinació de la Creu Roja de Dosrius-Òrrius i Argentona i el CAP d’Argentona – Dosrius. Entre elles, acompanyament i tallers amb àvies en una activitat d’aprenentatge i d’intercanvi d’experiències molt ben valorada pels participants; o sessions de formació sobre nutrició.

A més, al llarg de les properes setmanes s’endegaran nous projectes de voluntariat tals com l’organització de la tercera Cursa Solidària; la representació d’una obra de teatre amb titelles per a l’alumnat més petit de l’Escola Castell de Dosrius, programada pel proper 27 d’abril; la preparació de material divulgatiu en el marc d’una campanya que en col·laboració amb Metges del Món té com a objectiu combatre rumors sobre immigració;  i una altra campanya de divulgació amb l’ajut del CAP d’Argentona per a donar a conèixer la Nina Keta.

Darrera actualització: 28.03.2018 | 13:15