El II Concurs Fotogràfic de Dosrius, Canyamars i El Far assoleix un nou record de participació

Dimarts, 20 de novembre de 2018 a les 12:00

El jurat ha guardonat Jordi Zaragoza Jubany amb el primer premi d’aquest certamen organitzat per l’Ajuntament. La imatge guanyadora, juntament amb les 12 fotografies premiades, formaran part del calendari de l’any 2019 que publicarà el consistori.

Un total de 20 concursants –vuit més que en la primera edició- han participat aquest 2018 de la segona edició del Concurs Fotogràfic de Dosrius, Canyamars i el Far impulsat per l’Ajuntament amb l’objectiu de fomentar la interacció entre els veïns i veïnes i la vinculació amb el municipi.

Dissabte 17 de novembre, en el marc de la Festa Major de Sant Iscle i Santa Victòria, es va donar a conèixer el veredicte del certamen, on enguany s’hi ha presentat un total de 56 fotografies -el doble que en la primera edició: 29 propostes-.

El jurat ha escollit com a guanyadora la fotografia “Pou de Glaç” de Jordi Zaragoza Jubany; mentre que els segons premis, mentrestant, han estat per a Ramon Pujol Bayo (“Camí de can Brunet”), Eva Lara Jiménez (“El maig” i “Mil pals”), Carme Jo Munné (“El bateig dels nostres diables”, “Okupes a can Jubany” i “Tardor al Pou de Glaç”), Pere Comeche Padilla (“Sobre un cirerer florit”),  M. Rosa Ros Vila (“Espígol i papallona”), M. Del Pilar Transmonte San Miguel (“can Bosc”), Josep Ramis Nieto (“Nevada”) i Jordi Zaragoza Jubany (“Benvinguts a Dosrius” i “Nit al Corredor”). Les 13 fotografies premiades apareixeran en el calendari de l’any 2019 que edita anualment l’Ajuntament de Dosrius.

El jurat del Concurs Fotogràfic Dosrius, Canyamars, El Far estava format per l’alcalde, Marc Bosch; els regidors Jordi Reñé i Eduard García; Neus Alsina, representant de l’Arxiu Municipal de Dosrius; i Marga Cruz, professional de la fotografia. L’Ajuntament de Dosrius felicita els guanyadors, agraeix a tots els veïns i veïnes que han pres part del certamen la seva col·laboració i convida tota la ciutadania a gaudir de la qualitat de totes les fotografies.

Darrera actualització: 20.11.2018 | 10:55