El Gran Recapte d’Aliments busca voluntaris

Divendres, 23 de novembre de 2018 a les 13:00

L’Ajuntament convida als veïns i veïnes a participar d’una nova edició d’aquesta iniciativa solidària, inscrivint-se com a voluntaris a la campanya i/o donant aliments bàsics.

Divendres 30 de novembre i dissabte 1 de desembre, Dosrius se suma un any més al Gran Recapte d’Aliments organitzat pel Banc d’Aliments de Catalunya. Per tot plegat, al llarg d’aquests dos dies la Creu Roja d’Argentona-Dosrius-Òrrius habilitarà un punt de recollida d’aliments al supermercat Bon Àrea; i el Banc d’Aliments de Catalunya, en disposarà a les superfícies Suma, i Condis.

En aquest sentit, l’Ajuntament fa una crida als veïns i veïnes a participar d’aquesta iniciativa donant aliments bàsics com llet, llegums envasades, conserves de peix i carn, oli i aliments infantils.

Inici de la campanya de captació de voluntariat

Totes aquelles persones que vulguin participar del Gran Recapte com a voluntaris -recollint els aliments que donin les persones que vulguin fer la seva aportació-, s’hi poden apuntar a través del següent enllaç. Així, la intenció és mobilitzar prou voluntaris com per cobrir els diversos punts de recollida previstos al municipi. És per això que es fa una crida a totes les persones i entitats que vulguin col·laborar a implicar-se en la campanya i donar una part del seu temps a aquesta important campanya solidària.

Al 2017 el Gran Recapte d'Aliments va recollir 4.656.000 kg en més de 2.500 punts de recollida repartits per tot el país i va comptar amb l'ajuda de 30.000 voluntaris. La fita per a l'edició del 2018 és tornar assolir una xifra similar gràcies a la col·laboració dels voluntaris i donants. Els aliments recollits durant el Gran Recapte van destinats al Banc dels Aliments, entitat benèfica basada en el voluntariat, amb l'objectiu de redistribuir-los gratuïtament entre les persones necessitades del nostre entorn, evitant-ne qualsevol malbaratament o mal ús.

Darrera actualització: 23.11.2018 | 15:56