El Festival Poesia i+ torna al Pou de Glaç de Canyamars

Dilluns, 11 de juny de 2018 a les 14:51

El Pou de Glaç de Canyamars serà la seu el 8 de juliol de dos dels concerts de la 13a edició d’aquest prestigiós certamen. Abans de les actuacions, l’Ajuntament farà el lliurament dels premis de l’IX Concurs Literari Esteve Albert.

Divendres 8 de juny, la Fundació Palau va presentar la nova imatge i la programació de la 13a edició del Festival Poesia i+, el festival d'irradiació poètica més important de fora de la ciutat de Barcelona i que enguany continua estenent-se pel Maresme. Del 5 al 15 de juliol, Dosrius i altres municipis maresmencs (Caldetes, Canet de Mar, Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Alella i Arenys de Mar) acolliran el festival, un dels més actius i innovadors de la creació poètica i artística contemporània.

El Poesia i+ 2018 comptarà amb poetes, artistes i músics de diverses generacions, estils i procedències que es reuniran en els diversos escenaris del festival per reivindicar més que mai la força i la vigència de la paraula. I ho faran d’una manera especial, a tocar del públic: en espais i entorns privilegiats del Maresme, pròxims i d’aforament reduït. La programació completa del festival la podeu consultar a través del següent enllaç.

Canyamars repeteix per tercer any consecutiu com a una de les seus del festival

En el cas de Dosrius, el protagonisme serà pel poeta Jaume C. Pons Alorda (20 h.) i pel músic Xarim Aresté (20:30 h.), que actuaran al Pou de Glaç de Canyamars el proper 8 de juliol. Les entrades per l’actuació son lliures.

L’Ajuntament dóna a conèixer els guanyadors de l’IX Concurs Literari Esteve Albert

Coincidint amb la celebració del Festival Poesia i+, el consistori farà públic diumenge 8 de juliol al Pou de Glaç, a partir de les 19 h., el veredicte de l’IX Concurs Literari Esteve Albert. Per tercer any consecutiu els premiats del certamen, que s’organitza amb la col·laboració del Col·lectiu d’Artistes Dosrius Art, seran seleccionats per participar a la XXXV Mostra Literària del Maresme.

El concurs té com a objectiu fomentar l’escriptura i la lectura entre la població. Així, un any més, el certamen s’ha dividit en dues modalitats –prosa i poesia- i en un total de cinc categories segons grup d’edat: GRUP A (de 6 a 8 anys), GRUP B (de 9 a 11 anys), GRUP C (de 12 a 14 anys), GRUP D (de 15 a 18 anys) i GRUP E (de 19 en endavant). A més, en aquesta novena edició el consistori també farà entrega de premis extraordinaris de microrelats i de relats breus, en prosa o poesia, per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Darrera actualització: 11.06.2018 | 14:48