El 13 i 14 d’octubre vine a gaudir d’un viatge a l’època medieval

Dilluns, 17 de setembre de 2018 a les 00:00

No et perdis el vídeo promocional que l’Ajuntament de Dosrius ha editat per donar a conèixer la màgia, l’esperit i l’essència de la Fira del Bosc-Canyamars Medieval.

La #FiradelBosc18 es durà a terme els dies 13 i 14 d’octubre en un entorn natural privilegiat, que regalarà als veïns i veïnes i visitants una postal única i un marc encisador on deixar-se anar, transportar-se segles enrere i gaudir i reviure la màgia, el paisatge, els costums i els trets característics de l’època medieval.

En aquest sentit, des del Pou del Glaç fins a l’església de Sant Esteve de Canyamars, els assistents es trobaran amb un nucli festiu i transformat,  amb els seus carrers i carrerons, racons places i placetes engalanats per a l’ocasió. Així, al llarg d’un cap de setmana, i en un entorn natural immillorable, els visitants podran gaudir d’accions teatralitzades, recreacions històriques, música i dansa, parades d’artesania i gastronomia, demostracions d’oficis i jocs.

Compartiu la festivitat a les xarxes socials amb l’etiqueta #FiradelBosc18. Per a més informació, consulteu el web www.firadelbosc.cat.

Darrera actualització: 17.09.2018 | 09:29