Dosrius s’engalana per Festa Major

Divendres, 17 d'agost de 2018 a les 12:00

Del 30 d’agost al 2 de setembre els veïns i veïnes podran gaudir de més d’una trentena d’activitats de Festa Major.  Comparteix la festivitat a les xarxes socials amb l’etiqueta #FMDosrius18. Consulta el programa d’activitats.

Dosrius ja es prepara per una nova cita lúdica ineludible del calendari estival dosriuenc: la Festa Major. Enguany la festivitat arriba farcida de propostes lúdiques i culturals per a tots els públics de la mà de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Dosrius i de la comissió de festes, que han dissenyat un programa d’activitats original i divertit amb l’objectiu de compartir amb tota la ciutadania el moment més especial de l’any.

Marc Bosch, alcalde de Dosrius, posa en valor la col·laboració de totes les persones i entitats implicades en l’organització de la festivitat, convida els veïns i veïnes a gaudir de la Festa Major de Dosrius, i explica que “s’apropen dates úniques per fer vida al carrer i a les places. La Festa Major és el moment de trobada, de germanor i de viure col·lectivament les nostres festes, amb la família, els amics, els coneguts i els veïns i veïnes”.

Per la seva part, Jordi Reñé, regidor de Cultura, assegura que “el programa d’aquest 2018 manté la mateixa essència de sempre i incorpora destacades novetats com el tobogan d’aigua, ‘Versión imposible’ i la presentació dels Diables de Dosrius”. El programa complet d’activitats el podeu descarregar a través del següent enllaç.

Darrera actualització: 08.08.2018 | 11:18