Dosrius recupera el Camí Ral fins a Canyamars

Dimecres, 20 de novembre de 2019 a les 11:00

L’Ajuntament i la Diputació de Barcelona treballen conjuntament en la implantació d’una sistema de senyalització d’aquest històric vial.

L’Ajuntament de Dosrius ha donat per finalitzats aquest mes de novembre els treballs de recuperació de l’antic Camí Ral que connecta Dosrius amb Canyamars, al seu pas per Can Bigues i l’aiguabarreig de la riera de Can Rimbles amb la de Canyamars.

L’obra executada ha permès habilitar un nou traçat que transcorre per terreny pràcticament pla i que manté com a paviment el sauló prototípic de la zona. Així, l’actuació ha comportat la recuperació d’un tram original del Camí Ral de Dosrius a Canyamars que havia desaparegut entre 1986 i 1994 i que té un especial interès, ja que se’l considera part de la Xarxa viària bàsica dins el Pla de Prevenció municipal d’Incendis forestals (PPI).

En aquest sentit, Pere Rovira, regidor d’Urbanisme, emmarca aquesta acció en la voluntat de l’equip de govern de “seguir posant en valor i dignificant els vestigis històrics del municipi”.

Ara, un cop finalitzades les obres, el consistori i la Diputació de Barcelona ja treballen conjuntament en la definició i execució d’un projecte de senyalització del Camí Ral.

Darrera actualització: 20.11.2019 | 10:03