Dosrius recull prop de 2.000 quilos d’aliments durant el Gran Recapte

Dimecres, 4 de desembre de 2019 a les 09:00

El 22 i 23 de novembre es van recaptar al municipi un total de 1.874 kg. d’aliments gràcies a les aportacions voluntàries dels veïns i veïnes.

Dosrius ha tornat a demostrar ser un poble solidari. El 23 i 24 de novembre els veïns i veïnes van aportar 1.874 quilos d’aliments com a part del Gran Recapte d’Aliments 2019, organitzat pel Banc d’Aliments de Catalunya i que ha comptat amb el suport de l’Ajuntament i de la Creu Roja d’Argentona-Dosrius-Òrrius.

Les prop de dues tones d’aliments que s’han recaptat, així com el bon desenvolupament de la jornada, ha estat possible gràcies als voluntaris que enguany han col·laborat en la recollida del menjar en els diferents punts habilitats arreu del municipi. Aquest 2019 hi havia desplegats punts de recollida d’aliments als supermercats Bon Àrea, Condis i Suma.

L’Ajuntament felicita el cos de voluntaris per la seva implicació i altruisme; posa en valor la conscienciació que han anat adquirint els veïns i veïnes respecte el fenomen de la pobresa i la seva participació en el Gran Recapte; i agraeix als respectius establiments la seva col·laboració en la iniciativa.

Darrera actualització: 03.12.2019 | 15:50